کشتار و ویرانی، عیدی متجاوزان سعودی به یمن +فیلم

جمعه 26 تير 1394
22:07
(العالم) - بمباران، کشتار و ویرانی‌های بیشتر؛ این گونه است حال و هوای عید فطر در یمن، و متجاوزان سعودی عزم خود را جزم کردند تا این عید را برای مردم این کشور به جهنم و ماتم تبدیل کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، منابع یمنی اعلام کردند: سه تن از اعضای یک خانواده در حمله هوایی رژیم سعودی به منزل شان در منطقه المقاش در صعده به شهادت رسیدند.

نزدیک به چهار ماه از بمبارانهای پیاپی علیه یمن سپری شده است و این جنگ هیچ نتیجه ای جز کشتار مردم بی دفاع به همراه نداشت و پنجمین روز آتش بس بدون آنکه رژیم سعودی نسبت به آن پایبند باشد، به پایان رسید.

منابع یمنی از شهادت تمام اعضای یک خانواده در استان صعده یمن خبر دادند . جنگنده های رژیم سعودی همچنین چهار بار شهر مرزی باقم را مورد یورش قرار دادند.

در حملات هوایی جنگنده های متجاوز رژیم سعودی یک بازار در منطقه منبه شهر تدمر و چند مرکز تجاری و یک درمانگاه و مدرسه و مسجد با خاک یکسان شدند.

جنگنده های سعودی همچنین محله مسکونی الآنسی و مسجد الزهراء در منطقه عصر واقع در غرب صنعا را در چند نوبت بمباران کردند که به گفته منابع یمنی در نتیجه این حملات ددمنشانه یک دختر بچه به شهادت رسید و هفت تن زخمی شدند.

از سوی دیگر نیروی هوایی رژیم سعودی سه بار پایگاه هوایی الدیلمی در فرودگاه بین المللی صنعا و یک بار محوطه ساختمان مجلس جدید نمایندگان و شهرک ورزشی الثوره را آماج حملات وحشیانه خود قرار داد. 

0% ...

آخرین اخبار

از دل آوار به سوی زندگی؛ بازار لبنانی روایتی از خاک و پایداری یک ملت+ فیلم


فراخوان اتحادیه‌های دانشجویی فرانسه برای ادامه اعتراضات


سرلشکر عبداللهی: اقدام دشمن احراز شد منتظر نمی‌مانیم


معادلات جدید صنعا؛ از پاسخ به تهدیدهای عربستان تا شکستن محاصره ظالمانه


سرلشکر عبداللهی: بانک جدیدی از اهداف و دارایی‌های دشمن در دستور کار است


هشدار سازمان ملل درباره وخامت بحران آوارگی در غزه با نزدیک شدن به فصل سرد


جنگ علیه ایران؛ چرا واشنگتن و رژیم صهیونیستی در کشیدن دوبارهٔ ماشه تردید دارند؟


تأکید دادستان کل کشور بر پیگیری حقوقی و دریافت خسارات جنگ از آمریکا، اسرائیل و هم‌پیمانانشان


روز طلایی کشتی ایران در آستانه+ فیلم خلاصه رقابت ها


عراقچی: فعلا برنامه‌ای برای دیدار با مقام‌های آمریکا نداریم