سرکرده بحرينی داعش از رقه سردرآورد

يکشنبه 28 تير 1394
10:30
سرکرده بحرينی داعش از رقه سردرآورد سرکرده بحرینی گروه تروریستی داعش پس از مدت ها بار دیگر از استان رقه سوریه سردرآورد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از روزنامه المرصد، گروه تروریستی داعش تصویری را از ترکی البنعلی در حال ایراد خطبه عید فطر در مسجد «النور» در الرقه منتشر کرد.
این تصویر حاکی است که در مسجد بیست یا سی نفر بیشتر نمازگذار نیست و برخی از آنها نیز حامل سلاح های سنگین مانند مسلسل هستند. ناظران بر این نظرند که داعش اطلاع یافته است که ارتش سوریه قصد دارد مواضع آن را در شهر رقه هدف حمله قرار دهد از این رو در حال آماده باش به سر می برد.
به نوشته پایگاه خبری «عربی 21»، ترکی البنعلی یکی از جنجالی ترین سرکرده های داعش است؛ و این تروریست 31 ساله در گروه داعش لقب هایی مانند «ابوسفیان السلمی»، «ابوهام الاثری» و «ابو حذیقه البحرینی» گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

ذره ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نمی شود +ویدیو


به قلم نویسنده یمنی: خون شهدا؛ مشعل جاودانه حق و حقیقت و کابوس همیشگی ستمگران


تکذیبیه ارتش یمن درباره اتهام حمله به عمق عربستان


پزشکیان: به دنبال رفع موانع پیش‌روی صادرکنندگان هستیم/ ایستادیم و خواهیم ایستاد


حمله موشکی یمن به اتاق عملیات نیروهای هم پیمان عربستان


رئیس پارلمان لبنان: لغو قانون تحریم "اسرائیل" تصویب نخواهد شد


زنگ خطر برای نظام سلامت "اسرائیل" به صدا درآمد


پروانه‌های میناب؛ هدیه‌ای از مکزیک برای مادرانی که فرزندانشان به آسمان پر کشیدند


ایران اقدامات مداخله‌جویانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد


تداوم حملات ویرانگر اشغالگران اسرائیلی در جنوب لبنان