حمله ناکام مزدوران عربستان به پایگاهی در یمن + فیلم

دوشنبه 29 تير 1394
08:56
ارتش و نيروهای مردمی یمن، حمله گروههای تکفیری و مزدوران وابسته به عربستان به پایگاه هوایی العند در استان لحج را دفع کردند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، منابع نظامی یمنی اعلام کردند که در این حمله دهها تن از مهاجمان کشته یا اسیر شدند و ادوات نظامی آنها نیز منهدم شد و سلاحهایشان به دست ارتش و نیروهای مردمی یمن افتاد.
از سوی دیگر برخی منابع مطلع در شهر عدن واقع در جنوب این کشور خاطرنشان کردند که ارتش و نیروهای مردمی پس از وارد کردن خسارتهای سنگین به گروههای تکفیری در مناطق متعددی پیشروی کردند.
همچنین در حمله هوایی عربستان به شهر یریم در استان "اب" 22 نفر از جمله تعدادی زن و کودک به شهادت رسیدند و بیش از 30 نفر نیز مجروح شدند.

متجاوزان آل سعود همچنین در حمله به محل تجمع بانوان در صعده فاجعه دیگری را رقم زدند به گفته منابع بیمارستانی در این حمله دو زن به شهادت رسیده و تعدادی نیز مجروح شدند.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: شکست صهیونیست‌ها در سه جنگ به خاطر پایداری مردم بود


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم