تردید سوریه درباره طرح مبارزه با تروریسم پوتین !

سه شنبه 30 تير 1394
19:18
تردید سوریه درباره طرح مبارزه با تروریسم پوتین ! العالم - نخست وزیر سوریه حمایت مشروط خود را از طرح رئیس جمهوری روسیه برای ایجاد ائتلاف منطقه ای مبارزه با تروریسم اعلام کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، " وائل الحلقی" نخست وزیر سوریه در گفتگو با خبرگزاری نووستی روسیه گفت که دمشق از طرح ولادیمیر پوتین درباره ایجاد ائتلاف میان سوریه و همسایه های این کشور به منظور همکاری در زمینه مبارزه با تروریسم حمایت می کند، مشروط به اینکه این ائتلاف منافع همه کشورهای منطقه را تامین کند.

الحلقی افزود که سوریه از حمایت های " ولادیمیر پوتین " از این کشور قدردانی می کند اما نمی داند چگونه ممکنست از ایجاد ائتلاف بین المللی برای مبارزه با تروریسم با مشارکت سوریه سخن گفت درحالیکه عربستان ، اردن ، ترکیه و " اسرائیل " از گروه های مسلح در سوریه حمایت می کنند.

نخست وزیر سوریه اظهار کرد: که کشورش آماده مذاکره با مخالفان مسالمه جوی ملی اما اما به گروه های مسلح هیچ تضمینی نمی دهد.

الحلقی افزود: در صورتیکه هدف از گفتگو یکپارچه کردن تلاش های سوری ها برای مقابله با خطرها و تهدیدها علیه سوریه و درصدر آن تروریسم باشد، سوریه هیچ مشکلی برای گفتگو با مخالفان سیاسی و مسالمه جو و ملی نمی بیند.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه اخیراَ طرحی را برای ایجاد ائتلاف منطقه ای گسترده متشکل از سوریه ، عربستان ، اردن و ترکیه برای مبارزه با گروه تروریستی ارائه و اعلام کرد که آماده حمایت از این ائتلاف است.

0% ...

آخرین اخبار

افزایش شمار قربانیان حادثه غرق شدن کشتی اندونزی به ۶۶ نفر


ناو هواپیمابر تئودور روزولت آمریکا را به مقصد خاورمیانه ترک کرد


ترامپ مدعی ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا شد


تاکید وزیر خارجه مصر بر بازگشت به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد برای کاهش تنش‌ها


وزیر خارجه عمان: حامی حقوق فلسطینیان و راهکار صلح در یمن هستیم


بهای نفت به ۱۰۷ دلار افزایش یافت؛ کاهش بیش از ۲ درصدی قیمت طلا


رئیس جمعیت اهل بیت (ع) در بنگلور هند: سید حسن نصرالله رهبری جهانی بود+فیلم


ویدئوگرافی| دو صحنه‌ی معنادار در سازمان ملل؛ تحریم سخنرانی نتانیاهو و قاب عکس حاج قاسم در سالن سخنرانی


یورش گسترده شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی/ تداوم اقدامات سرکوبگرانه اشغالگران


سفر وزیر خارجه عربستان به واشنگتن