20 کشته در اثر انفجار تروریستی در افغانستان

چهارشنبه 31 تير 1394
18:06
20 کشته در اثر انفجار تروریستی در افغانستان العالم - انفجار در بازاری در فاریاب افغانستان 20 کشته و بیش از 30 مجروح برجا گذاشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، آمار اولیه تلفات این انفجار 9 نفر بود که این تعداد به 20 نفر افزایش یافته است.

در میان کشته شدگان این انفجار، چند کودک و زن نیز به چشم می خورند.
"عبدالستار بارز" استاندار استان فاریاب در گفت وگو با خبرگزاری فرانسه اعلام کرد که یک تروریست انتحاری صبح امروز (چهارشنبه) جلیقه بمب گذاری شده خود را در داخل بازار المار منفجر کرد.
بارز می افزاید: اطلاعات ما نشان می دهد که دست کم 15 نفر در این حمله کشته شده اند که در میان آنان، زنان، کودکان و یک سرباز افغان بوده اند و 38 نفر دیگر هم مجروح شدند.
این حمله در حالی صورت می گیرد که عناصر طالبان علی رغم تلاش دولت کابل برای آغاز مذاکرات صلح، حملات خود را علیه اهداف دولتی و خارجی افزایش داده اند.
 

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا