داعش یک امام جماعت را در موصل گردن زد

جمعه 2 مرداد 1394
09:04
داعش یک امام جماعت را در موصل گردن زد العالم - گروه تروریستی داعش امام و خطیب مسجد "الصالحین" در غرب موصل عراق را گردن زد.

به گزارش پایگاه خبری العالم یک منبع محلی در گفت و گو با شبکه عراقی سومریه نیوز گفت که داعش روز پنجشنبه سر شیخ مشیر النقشبندی امام جماعت مسجد "الصالحین" را در منطقه الغزلانی در غرب موصل قطع کرد و این کار توسط یکی از تروریست ها که متخصص گردن زدن است انجام شد.

این منبع که نخواست نامش فاش شود افزود: داعشی ها تعدادی از شهروندان را جمع کردند و حکم اعدام امام جماعت را برایشان خواندند. آنها وی را به نشر تعالیم دینی مخالف با موازین تعیین شده توسط داعش متهم کردند.

شهر موصل از دهم ژوئن 2014 تحت سیطره داعش قرار گرفته و از بحران انسانی و امنیتی بزرگی رنج می برد که حاصل طرز تفکر افراط گرایانه داعش در اداره این شهر است.

تاکنون صدها تن از اهالی موصل به بهانه های مختلف توسط گروه تروریستی داعش اعدام شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل تریبونی در خدمت ابرقدرت‌ها و آمریکا+فیلم


تشدید محدودیت‌ها و یورش‌های اشغالگران در کرانه باختری؛ از شهر اشغالی جنین تا قدس شریف


بیمارستان‌های غزه در آستانه فروپاشی کامل در سایه نبود سوخت+فیلم


عراقچی: واشنگتن خود را از غل و زنجیر اسرائیل رها کند


پزشکیان: ایران و پاکستان می‌توانند نیاز‌های خود را تأمین کنند


بقایی: دولت آمریکا برای مخفی کردن حقیقت تلاش می‌کند


پنج شبکه بزرگ تلویزیونی آمریکا پوشش مشترک خبری ترامپ را متوقف می‌کنند


 فریاد فلسطین آزاد رئیس‌جمهور اندونزی در میان هزاران نفر طنین‌انداز شد+فیلم


پیشروی نیروهای مسلح یمن در تعز و لحج؛ تسلط بر ارتفاعات راهبردی مشرف بر ساحل غربی


هراس تل‌آویو از بازگشت جنگ؛ ایران؛ یمن و غزه سه جبهه نگران‌کننده برای اسرائیل + ویدئو