پیشروی پلیس فدرال عراق در محور شرقی رمادی

جمعه 2 مرداد 1394
11:40
پیشروی پلیس فدرال عراق در محور شرقی رمادی العالم - پلیس فدرال عراق اعلام کرد که تا عمق محور شرقی رمادی پیشروی کرده و تروریست های داعش را از این منطقه بیرون رانده است.

به گزارش پایگاه خبری العالم سرتیپ رائد شاکر جودت رئیس پلیس فدرال عراق از پیشروی نیروهای امنیتی در عمق محور شرقی رمادی و کشته و مجروح شدن دهها نفر از عناصر داعش خبر داد.

شبکه سومریه نیوز از قول سرتیپ جودت اعلام کرد که یک واحد از نیروهای پلیس فدرال و تیپ 16  در این عملیات نظامی گسترده فعالیت داشتند.

وی افزود: نیروهای امنیتی در این عملیات موفق شدند دهها تن از عناصر داعش را به هلاکت رسانده و یا مجروح کنند و اسلحه و تجهیزات آنان را به غنیمت بگیرند.

رئیس پلیس فدرال عراق روز گذشته از هلاکت 25 داعشی، انهدام 6 خودروی آنها، و تخریب 4 کمینگاه تک تیراندازان خبرداد.

0% ...

آخرین اخبار

یک طلا و یک نقره برای پارادوومیدانی ایران در آغاز روز چهارم


حماس: شورای صلح به‌جای توقف جنایت‌ها، به توجیه ادامه جنگ غزه روی آورده است


غریب‌آبادی: ایران و چین هر دو بر لزوم توسعه همکاری‌های جنوب جهانی تاکید دارند


رسوایی اپستین، گردهمایی ونس را برهم ریخت


عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، قطعاً دچار شکست راهبردی بزرگ‌تر خواهد شد


تقدیم پیام رهبر انصارالله یمن به دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین


دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد