خبر فوری:

سفارت امارات در دمشق بازگشایی می‌شود

جمعه 2 مرداد 1394
23:03
سفارت امارات در دمشق بازگشایی می‌شود یک هیأت دیپلماتیک اماراتی برای بازدید از محل سفارت ابوظبی در دمشق و آماده سازی آن به منظور بازگشایی، عازم سوریه شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، هیأتی متشکل از دیپلماتهای امارت عربی متحده، در اقدامی مقدماتی برای بازگشایی سفارت ابوظبی در سوریه در هفته های آتی، از محل سفارت این کشور در سوریه بازدید کرد.

سایت خبری رأی الیوم به نقل از برخی "منابع دیپلماتیک موثق" نوشت: شماری از دیپلماتهای اماراتی با یک هواپیمای مسافربری وارد دمشق شدند و به محل سفارت امارات در سوریه رفتند، بی آن که دولت سوریه و یا رسانه های سوری اطلاعاتی در این باره ارائه دهند.

به نوشته این روزنامه، به نظر می رسد که امارات از پادشاهی عمان -که برخلاف دیگر کشورهای حاشیه خلیج فارس، هیچ گاه سفارت خود را در سوریه تعطیل نکرد- الگو گرفته و اکنون برای بازگشایی سفارت ابوظبی در دمشق برنامه ریزی می کند.

تونس نیز دو روز پیش در اقدامی اولیه برای بازگشایی سفارت خود در سوریه، رسما سرکنسولگری خود در دمشق را افتتاح کرد.

اما نبیل العربی دبیر کل اتحادیه عرب نیز که اعلام کرده بود برای دیدار با ولید معلم وزیر خارجه سوریه در هر زمان و مکانی که معلم تعیین کند، آماده است؛ مدتی بعد در گفتگو با روزنامه "الشرق الاوسط" این اظهارات خود را پس گرفت تاکید کرد که تنها پس از پذیرفتن شرطهای اتحادیه عرب از سوی سوریه، با ولید معلم دیدار خواهد کرد.

رأی الیوم نوشت: به نظر می رسد این تغییر موضع نبیل العربی، در نتیجه فشارهای عربستان صورت گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

ذوالقدر: آمریکا تا رفتارش را تصحیح نکند تنگه هرمز باز نخواهد شد


کاخ سفید ترامپ شبیه کاخ‌های صدام در زمان سقوط است


کاهش ۷۵ درصدی صادرات نفت عراق به دلیل بسته شدن تنگه‌هرمز


نتانیاهو خواستار افزایش ۱۴ میلیارد دلاری بودجه نظامی اسرائیل شد


خنثی‌سازی عملیات تروریستی داعش در منطقه سیده زینب دمشق


عراقچی: مسیر جدید تنگه هرمز در مذاکرات نیروهای نظامی و دریایی ایران و عمان تعیین شده‌است


سخنگوی سپاه: تنگه هرمز به ابزار استراتژیک قدرت تبدیل شده است


امارت از هدف قرارگرفتن یک کشتی این کشور در تنگه هرمز خبر داد


فرمانده سپاه هرمزگان: اقتدار در خلیج‌ فارس، ثمره ایمان و ایستادگی ملت ایران است


پزشکیان: مصلحتی بالاتر از وحدت و انسجام نیست/ تاکید بر نقش خبرنگاران در ایجاد فضای همدلی


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید