داعش: ترکیه قبر خود را کَند

شنبه 3 مرداد 1394
19:18
داعش: ترکیه قبر خود را کَند العالم - عناصر وابسته به گروهک تروریستی داعش در سایت ارتباطات اجتماعی تهدید کردند که به اقتصاد ترکیه حمله می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، پس از آنکه دولت ترکیه مواضع گروه تروریستی داعش در سوریه را در روزهای جمعه و شنبه زیر آتش گرفت، عناصر وابسته به این گروه تروریستی، تهدید کردند که در پاسخ به این حملات اقتصاد این کشور را هدف قرار می دهند.

همچنین طرفداران داعش به این اقدام  واکنش نشان داده و با تهدید این کشور گفتند: ترکیه با حمله به ما، با دست خودش قبر خود را کند.

این افراد، کمپینی را با هشتگ "ترکیه با دست خود قبر خود را می کند" در تویتر راه انداختند. کاربران نظرهای جالبی در این صفحه نوشته اند، از جمله یکی از آنان به نام هیفا نوشته: "اقتصاد ترکیه مبتنی بر گردشگری است و آغاز جنگ و خشونت در این کشور به معنای از بین رفتن صنعت گردشگری و در نهایت فروپاشی اقتصاد ترکیه است."

یکی دیگر از طرفداران این گروه تروریستی گفت: گرگ های پراکنده در ترکیه منتظر فرمان ابوبکر البغدادی هستند.

کاربر دیگری معتقد است که "ترکیه با کسانی بازی می کند که در قاموسش کلمه ای به اسم بازی وجود ندارد؛ به زودی اشکشان درمی آید."

فرد دیگری نوشته است: این گروه در حال حاضر با 60 کشور می جنگد چه اهمیتی دارد که بشود 61 کشور؟!

0% ...

آخرین اخبار

ادعای جدید ترامپ: حتی اگر توافقی صورت نگیرد، به جنگ خاتمه خواهیم داد


5 شهید در تجاوز صهیونیستها به بیروت


حضور پزشکیان در جمع مردم در آستانه یوم الله ۱۲ فروردین + فیلم


حزب‌ الله: رهبر انقلاب پیامی به شیخ نعیم قاسم ارسال کرد


پزشکیان: هرگونه مداخله اروپا در جنگ عواقبی خطرناک خواهد داشت


عراقچی: ایران هیچ پاسخی به 15 پیشنهاد آمریکا نداده است


قالیباف: آمریکایی‌ها برای سوخت، وعده غذایی خود را حذف می‌کنند


وزیر دفاع اسپانیا: جنگ علیه ایران نقض حقوق بین المللی است


سپاه: موسسات جاسوسی موثر در عملیات تروریستی اهداف مشروع ما خواهند بود


مراکز راهبردی صنعتی و ارتباطی رژیم صهیونیستی آماج حملات پهپادی ارتش