همراهی وزیر صهیونیستی در یورش به مسجد الاقصی

يکشنبه 4 مرداد 1394
18:41
بیت المقدس ( العالم ) – وزیر کشاورزی رژیم صهیونیستی، نیروهای اشغالگر قدس را در یورش به مسجد الاقصی همراهی کرد.

"خضر شاهین" خبرنگار شبکه العالم از قدس اشغالی گزارش داد، شهرک نشینان صهیونیست به همراه وزیر کشاورزی این رژیم پس از شدت گرفتن درگیری آنها با نگهبانان مسجد الاقصی از آنجا عقب نشینی کردند.
در همین راستا شیخ "محمد حسین" مفتی کرانه باختری و شیخ "عکرمه صبری" رییس موسسه عالی اسلامی در بیت المقدس از تمامی اقشار ملت فلسطین خواستند تا رهسپار مسجد الاقصی شده و به دفاع از آن برخیزند.
شمار بسیاری از نیروهای ارتش و پلیس اشغالگر قدس و تعداد زیادی از گروههای یهودی و شهرک نشینان صهیونیست در سپیده دم امروز به مسجد الاقصی یورش بردند.
وزیر کشاورزی دولت بنیامین نتانیاهو که عضو حزب تندرو لیکود است، ریاست این یورشها را برعهده داشت .
خبرنگار العالم افزود: شمار فلسطینی هایی که برای نگهبانی مسجد الاقصی در این مکان مقدس باقی مانده اند بسیار اندک است و آنها در داخل مسجد الاقصی حضور دارند، با متجاوزان به رویارویی پرداختند.

نیروهای اشغالگر اقدام به پرتاب بمب های صوتی و گاز اشک آور کردند.

پس از خروج وزیر کشاورزی رژیم صهیونیستی از مسجد الاقصی، درهای مسجد الاقصی بسته شد و تنها به افراد بزرگسال اجازه ورود به آن داده می شود.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم