شکست مزدوران القاعده و عربستان در برخی مناطق تعز

يکشنبه 4 مرداد 1394
19:04
شکست مزدوران القاعده و عربستان در برخی مناطق تعز یک منبع ارتش یمن گفت، ارتش و کمیته های مردمی با حمله گسترده به عناصر "القاعده" و مزدوران آل سعود در "تعز" از 3 محور تلفات و خسارات سنگینی به آنان وارد کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، خبرگزاری "سبا نت" به نقل از منابع خود تأکید کرد، ارتش و کمیته های مردمی عناصر جنایتکار را از مواضعشان در مناطق "کلابه" و "عصیفره" بیرون راندند که در جریان آن شماری از آنان کشته و زخمی شده و تجهیزات مزدوران دچار خساراتی شد.      
ارتش و کمیته های مردمی منطقه "عدنان" و چهار روستا در "المجارین" و روستاهای "صراده"، "مشرعه" و "القبله" را از عناصر القاعده و مزدوران عربستان پاکسازی کردند.
همچنین آنان به روستای "حدنان" رسیده و با نیروهای ارتش و کمیته های مردمی مستقر در آن دیدار کردند.
بر اساس این گزارش شماری از افراد باندهای مزدور که به میهن و ملتشان برای طمع ورزی های خاص خیانت کردند، بازداشت شده اند.
خبرگزاری سبأ خاطرناشن کرد که ارتش و کمیته های مردمی با حمایت ملت یمن به تلاش خود برای در هم کوبیدن عناصر تروریست و مزدوران عربستان و رها سازی این کشور از شر آنان ادامه می دهند. 
 

0% ...

آخرین اخبار

از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن


لوازم خانگی در ایران؛ تولید داخلی با هدف بازارهای جهانی+ فیلم


جهش ۱۲۶ هزار واحدی شاخص بورس


هاآرتص: عربستان درخواست اسرائیل برای مشارکت در جنگ یمن را رد کرد


معضل استراتژیک آمریکا در رویارویی با ایران؛ از آسیب پذیری شدید تا افول بازدارندگی


رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره تحولات یمن


امیر قطر: باید به مذاکره بازگشت/عاملان نسل کشی در غزه نباید از مجازات فرار کنند


حملات جنگنده‌ های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن


آماده‌باش برای «هیچ»؛ ارتش صهیونیستی هنوز نمی‌داند چه چیزی از مرز عبور کرد!


ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم