پسر قذافی تیرباران می‌شود

سه شنبه 6 مرداد 1394
16:38
پسر قذافی تیرباران می‌شود دادگاه استیناف طرابلس حکم اعدام پسر قذافی دیکتاتور سرنگون شده لیبی و 2 تن دیگر از سران رژیم سابق را به اعدام محکوم کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، دادگاه طرابلس روز سه شنبه اعلام کرد که "سیف الاسلام" و "عبدالله السنوسی" و "البغدادی المحمودی" تیرباران می شوند.
حکم پسر قذافی به صورت غیابی صادر شد، زیرا او از زمان دستگیری در سال 2011 تا کنون در "الزنتان" نگهداری می شود.
"البغدادی المحمودی" آخرین نخست وزیر دوران قذافی بود و "عبدالله السنوسی" داماد قذافی است که در پایان دوران رژیم سابق رئیس سازمان اطلاعات بود.
این سه نفر به کشتار لیبیایی‌ها پس از انقلاب 17 فوریه 2011، تحریک مردم به قتل و نسل کشی، غارت، تخریب، ایجاد جنگ داخلی و ضربه زدن به وحدت ملی، تشکیل باندهای مسلح و اتهامات دیگر در ارتباط با فساد مالی و اداری و مواد مخدر متهم شده اند.
"مصطفی الخروبی" یکی از سران دوران قذافی نیز در این پرونده حضور داشت که مرگ او چند روز قبل از قرائت حکم، اعلام شد.

0% ...

آخرین اخبار

انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز


هشدار روسیه درباره پیامد‌های تشدید تنش‌ها علیه ایران


حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد