ارتش سوریه چگونه حسکه را آزاد کرد؟ + فیلم

يکشنبه 11 مرداد 1394
14:54
حسكه (العالم)- خبرنگار شبکه العالم درسوریه گزارش داد که ارتش سوریه پس از 35 روز درگیری سخت با عناصر داعش در مناطق جنوبی شهر «حسکه»، امنیت را به طور کامل در این شهر برقرار کرد.

ارتش سوریه و نیروهای دفاع ملی توانستند پس از شکست عناصر داعش و وارد آوردن کردن ضربات سخت به این گروه تروریستی، به طور کامل بر مناطقی که عناصر داعش بیست و پنجم ماه ژوئن گذشته بر آنها نفوذ کرده بودند، تسلط یابند.
یکی از فرماندهان ارتش سوریه در این خصوص به خبرنگار العالم گفت: با وجود ورود برخی گروه ها به برخی مناطق این استان، ارتش سوریه توانست همه این مناطق را پاکسازی و امنیت و ثبات را برقرار کند.
وی افزود: تروریست ها از هر نوع ابزار و تجهیزات ویرانگر استفاده کردند. آنها برای رسیدن به اهدافشان از انواع مختلف خودروهای بمب گذاری شده از جمله کامیون و تانکرهای نفتی بمب گذاری شده استفاده کردند اما شکست خوردند.
بر اساس این گزارش، ارتش در عملیات خود که تا بامداد روز یکشنبه ادامه داشت بر مناطق مختلفی تسلط یافت و شماری از عناصر مسلح داعش را به قتل رساند.
عملیات ارتش سوریه همزمان با پیشروی و تسلط آن بر «فلکه پانوراما» و مناطق دیگر ادامه یافت.
منبعی نظامی در این خصوص به خبرنگار العالم گفت: پس از درگیری شدید نیروهای ارتش با عناصر مسلح تروریست، ارتش سوریه توانست بسیاری از مناطق را در الحسکه آزاد کند.
بر پایه این گزارش، آزادسازی و پاکسازی شهر الحسکه از دست عناصر تروریستی داعش آخرین اقدام موفقیت آمیز ارتش در این مناطق نخواهد بود بلکه ارتش تاکید کرده است که درصدد بیرون کردن عناصر مسلح از حومه این شهر است.

یک منبع نظامی به خبرنگار العالم گفت: پس از تقویت مواضع ارتش سوریه و تجهیزات نظامی آن؛ می توان عملیات پاکسازی مناطق حومه حسکه را دنبال کرد.

 

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان