حضور جنجالی رییس شاباک در مسجد الاقصی

يکشنبه 11 مرداد 1394
16:47
حضور جنجالی رییس شاباک در مسجد الاقصی رییس سازمان امنیت اسراییل "شاباک" در اقدامی جنجالی و با حمایت گسترده نیروهای ویژه پلیس این رژیم، وارد محوطه مسجد الاقصی و صحن قبة الصخره شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "یورام کوهن" رییس سازمان کل امنیت اسراییل "شاباک" تحت حمایت گسترده نیروهای ویژه پلیس رژیم اشغالگر، ضمن حضور در محوطه مسجد الاقصی و صحن قبة الصخره، فلسطینیان را به چالش کشید.

پایگاه اینترنتی "24" به نقل از منابع اداره اوقاف اسلامی قدس گزارش داد، وی از سمت باب المغاربه وارد مسجد الاقصی شد و نیروهای ویژه پلیس صهیونیستی عمدا نگهبانان مسجد را به چالش کشیدند و آنان نیز با سر دادن شعارهایی در محکومیت اشغالگران، پلیس و شاباک؛ بانگ لا اله الا الله و الله اکبر را در این مسجد طنین انداز کردند.     

کوهن و سی یهودی افراطی دیگر صبح امروز وارد مسجد الاقصی شدند و به شکلی تحریک آمیز اقدام به گشت زدن در محوطه این مکان مقدس کردند.
 

0% ...

آخرین اخبار

حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه