صهیونیست‌ها از اوباما ناامید شده‌اند؟

يکشنبه 11 مرداد 1394
18:57
صهیونیست‌ها از اوباما ناامید شده‌اند؟ با وجود تأکیدات مکرر رئیس جمهور آمریکا مبنی بر حمایت بی چون و چرای واشنگتن از اشغالگران صهیونیست، 73 درصد از شهرک‌نشینانِ شرکت‌کننده در یک نظرسنجی معتقدند که "باراک اوباما" رییس جمهور آمریکا در عرصۀ گفت و گوی هسته‌ای با ایران، به منافع "اسراییل" توجه ندارد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه "اسراییل هیوم" این مطلب را بر اساس یک نظر سنجی درباره توافق اتمی با ایران، با تمرکز بر موضع اوباما نسبت به تل آویو منتشر کرده است.

این روزنامه مدعی شد؛ فقط 20 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی معتقدند که اوباما حامی منافع "اسرائیل" است.

به نوشته این روزنامه صهیونیستی، 76 درصد از صهیونیست هایی که از آنان نظر سنجی به عمل آمده، گفته اند که باید به مخالفت جدی با توافق اتمی ادامه داد و فقط 15 درصد از آنان موافق این کار نیستند.
 

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم