مرگ یک مهاجر در چمدان

سه شنبه 13 مرداد 1394
09:31
مرگ یک مهاجر در چمدان یک مراکشی که برادرش را در چمدان پنهان کرده و در صندوق عقب خودرو قرار داده بود تا او را به اروپا برساند، پس از عبور از مرز با پیکر بیجان برادر جوان خود مواجه شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از ایسنا ، برادربزرگتر ویزای اروپایی داشت و برادر کوچکتر قصد مهاجرت غیرقانونی، اما در چمدانی که دست‌کم پنج ساعت روی کشتی باری قرار گرفت، در گرمای تابستان خفه شد.

این مرد 27 ساله قصد داشت از شهر مرزی ملیا خود را به یک شهر دیگر اسپانیا یعنی آلمریا برساند و وارد اروپا شود.

برادر 34 ساله این مراکشی در آلمریا به پلیس اطلاع داد که فردی را در صندوق عقب خودروی خود پنهان کرده اما دیگر دیر شده بود.

شهر ملیا در شمال آفریقا متعلق به اسپانیا است و به سبب نزدیکی‌اش به مرز مراکش، بسیاری از مهاجران سعی می‌کنند از طریق این شهر خود را به اروپا برسانند. این در حالی است که پلیس اسپانیا دیوارهای ۶ متری در خط مرزی ایجاد کرده است و سالانه بسیاری از مهاجران جانشان را هنگام پریدن از این دیوارها از دست می‌دهند.

0% ...

آخرین اخبار

کاخ سفید: ترامپ لایحه تحریم روسیه و ایران را امضا کرد


تصاویر رسانه آمریکایی از خسارات شدید حملات دفاعی ایران به پایگاه نظامی آمریکا در کویت


سفیر ایران: وتوی روسیه و چین بر قطعنامه ضدایرانی در تاریخ ثبت شد


اعلام هشدار در مناطقی از عربستان سعودی


ممنوعیت ورود سه رسانه به کاخ سفید


۳۰۰ حمله هوایی عربستان به یمن در یک هفته


مستندسازی نفرت افکنی صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان توسط فعال فلسطینی


کیش و مات فرانسوی‌ها به دست دختران ایرانی در صفحه سمرقند


تپیدن دوباره ضربان زندگی در شهر المخا با وجود تداوم حملات سعودی‌ها


قالیباف: عصر شکار جنگنده‌های پیشرفته آغاز شد