بحرین در سالروز استقلال آرام نمی گیرد

سه شنبه 13 مرداد 1394
09:47
بحرین در سالروز استقلال آرام نمی گیرد العالم - مردم مناطق مختلف بحرین اعلام کردند که با حضور در مراسم روز استقلال این کشور به اعتراض علیه جنایت های رژیم آل خلیفه ادامه می دهند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از "منامه پست"، جوانان بحرین طرحی به نام "شعله استقلال" را برای حرکت به طرف "میدان شهدا" آغاز کرده اند که "ائتلاف جوانان انقلاب 14 فوریه" در فراخوانی به مناسبت روز استقلال بحرین در 14 آگوست، مردم را برای شرکت در این آیین دعوت کرده است. 

ائتلاف جوانان 14 فوریه از ملت بحرین خواسته است که روز 14 آگوست (سالروز پایان استعمار انگلیس) در تجمع ها و فعالیتهایی به این مناسبت و با عنوان "ملت پیروز" مشارکت کنند.

اهالی روستاهای "المصلی" و "اسکان جدحفص" آمادگی خود را برای حرکت به سوی میدان شهدا در روز استقلال واقعی مردم بحرین که آل خلیفه برای جعل آن می کوشد، اعلام کردند.

جوانان بحرینی اعلام کردند که در روستاهای "بنی جمره"، "سار"، "الحجر"، "باربار"، "المقشع"، "ابو صیبع" ، "الشاخوره"، "الدراز" ، "مقابه" و "المرخ" با شرکت در مراسم سالروز استقلال تنور اعتراض های مردمی علیه رژیم آل خلیفه را گرم نگه می دارند.

0% ...

آخرین اخبار

بدهی ۱.۹ میلیون دلاری صندوق حقوقی ترامپ


معاون ترامپ: آمریکا نباید وارد جنگ‌های بی‌پایان شود


بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی دفاع در دستور کار این هفته مجلس


عناوین و ابعاد بمب‌ها اهمیتی ندارند/ قدرت موشکی ما معادلات را تغییر داد


شهادت ۳ کودک و زخمی شدن دست‌کم ۱۷ نفر در حمله عربستان به مناطق مسکونی یمن+تصاویر


‏ انیمیشن لگویی؛ اقتدار آهنین ایران در صیانت از مرزها


کالیفرنیا در محاصره آتش/صدها نفر تخلیه شدند


مسابقات بین المللی گلف عربستان به تعویق افتاد و مسابقات جهانی دوچرخه‌سواری لغو شد


گورستان انگلیسی‌ها در قشم؛ هشداری سیاه به کاخ سفید+ فیلم


ترامپ بسیاری از تحریم های روسیه را تعلیق می کند