یک سرکرده داعش در عراق خود را به دار آویخت

شنبه 17 مرداد 1394
17:39
یک سرکرده داعش در عراق خود را به دار آویخت العالم - پلیس استان ذی قار عراق گفت: "ابوایوب العراقی" یکی از سرکردگان گروهک تروریستی داعش که دو روز پیش دستگیر شده بود، خود را در داخل زندانی در ناصریه به دار آویخت.

به گزارش پایگاه خبری العالم، حسن الزیدی فرمانده پلیس ذی قار در گفت وگو با سومریه نیوز تصریح کرد که ابو ایوب العراقی که دو روز پیش به دست نیروهای پلیس دستگیر شده بود، با استفاده از پتو خود را در زندانی در منطقه الفجر در 118 کیلومتری شمال ناصریه به دار آویخت.

وی افزود: دستگاه های امنیتی، اعترافات این تروریست را پس از دستگیری ثبت کردند و در این اعترافات مشخص شد که العراقی دو تابعیت داشته و از سال 2013 به عضویت داعش درآمده بود.

این تروریست از سوی داعش ماموریت داشت که اهداف و مواضع حیاتی استان ذی قار را شناسایی کند تا در زمان مناسب مورد حمله قرار گیرد.

یک منبع امنیتی استان ذی قار دو روز پیش اعلام کرد که نیروهای امنیتی این استان توانسته اند ابو ایوب العراقی از سرکردگان داعش را هنگام ورود به منطقه ای در شمال ناصریه دستگیر کنند.

0% ...

آخرین اخبار

توقف سوئیس مقابل قطر


شروع متزلزل برزیل در گام نخست با تساوی برابر مراکش


افزایش شمار زخمی‌های صهیونیست به ۸۵۸ نفر


پیام بقایی در سالگرد تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران


اجتماع بزرگ پیروان امام مجاهد شهید در «لاهور»؛ نمایش وحدت پاکستان در حمایت از ایران


مقاومت اسلامی لبنان با صدور بیانیه‌ای از تشدید حملات علیه ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد


تظاهرات علیه کابینه نتانیاهو در سرزمین های اشغالی


تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و مقابله موشکی و پهپادی مقاومت + فیلم


قاضی آمریکایی دولت را به بازگرداندن آثار برده‌داری در اماکن تاریخی ملزم کرد


ابراز نگرانی گروسی درباره تشدید فعالیت‌های نظامی در اطراف نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا