یک سرکرده داعش در عراق خود را به دار آویخت

شنبه 17 مرداد 1394
17:39
یک سرکرده داعش در عراق خود را به دار آویخت العالم - پلیس استان ذی قار عراق گفت: "ابوایوب العراقی" یکی از سرکردگان گروهک تروریستی داعش که دو روز پیش دستگیر شده بود، خود را در داخل زندانی در ناصریه به دار آویخت.

به گزارش پایگاه خبری العالم، حسن الزیدی فرمانده پلیس ذی قار در گفت وگو با سومریه نیوز تصریح کرد که ابو ایوب العراقی که دو روز پیش به دست نیروهای پلیس دستگیر شده بود، با استفاده از پتو خود را در زندانی در منطقه الفجر در 118 کیلومتری شمال ناصریه به دار آویخت.

وی افزود: دستگاه های امنیتی، اعترافات این تروریست را پس از دستگیری ثبت کردند و در این اعترافات مشخص شد که العراقی دو تابعیت داشته و از سال 2013 به عضویت داعش درآمده بود.

این تروریست از سوی داعش ماموریت داشت که اهداف و مواضع حیاتی استان ذی قار را شناسایی کند تا در زمان مناسب مورد حمله قرار گیرد.

یک منبع امنیتی استان ذی قار دو روز پیش اعلام کرد که نیروهای امنیتی این استان توانسته اند ابو ایوب العراقی از سرکردگان داعش را هنگام ورود به منطقه ای در شمال ناصریه دستگیر کنند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم