رشوه مغربی ها برای جلب نظر لابی واشنگتن

يکشنبه 18 مرداد 1394
21:35
رشوه مغربی ها برای جلب نظر لابی واشنگتن العالم - کشور پادشاهی مغرب سالانه حدود 3 میلیون دلار به لابی آمریکا در واشنگتن رشوه می دهد تا نظر مساعد آمریکایی را جلب کند.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، نشریه آمریکایی "مانیتور" نوشت: پرداخت رشوه به نحوی بود که در زمان حمایت مغرب از نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آینده آمریکا یعنی هیلاری کلینتون بحث و جدل زیادی ایجاد کرد و در نهایت دفتر کلینتون ناچار شد گرفتن مساعده از مغرب و الجزایر را تکذیب کند.

مانیتور معتقد است کشور پادشاهی مغرب (که محمد ششم شاه آن است) تلاش می کند تا از طریق گروههای فشار به اهداف خود برسد و برای این منظور مسایلی را مطرح می کند از جمله این که اولین کشوری بود که استقلال آمریکا را به رسمیت شناخت و تنها کشوری است که در منطقه خود توافقنامه مبادله آزاد با آمریکا دارد.

علاوه بر این ها مغرب با ارتش آمریکا مانور نظامی برگزار کرده است که بعد از تقدیم پیشنهادی توسط سوزان رایس نماینده سابق آمریکا در سازمان ملل متحد برای افزایش اختیارات هیات حافظان صلح سازمان ملل متحد در صحرای غربی (مینورسو) برای نظارت بر حقوق بشر متوقف شد.

تاج الدین الحسینی پژوهشگر مغربی روابط بین الملل در گفت و گو با خبرگزاری هسپرس گفت: مغرب نمی تواند به لابی آمریکا امیدوار نباشد زیرا این مساله یعنی ضرر رساندن به منافع حیاتی این کشور... به خصوص بعد از آن که الجزایر به دلیل کاهش قیمت نفت و درآمدش مجبور به عقب نشینی شد و مغربی ها توانستند جایگاه خود را در کنگره پیدا کنند.

این استاد مغربی درباره امیدوار بودن به پیروزی هیلاری کلینتون در انتخابات معتقد است که کشورش در هر صورت منتفع خواهد شد چون اگر کلینتون ببرد با توجه به رابطه دوستانه قدیمی وی با مغرب به نفع این کشور خواهد بود و اگر یکی از نامزدهای جمهوری خواه هم انتخاب شود باز به سود مغرب است.

وی می گوید که روابط مغرب و آمریکا در دوره جمهوری خواهان به شکوفاترین وضعیت خود رسیده بود درحالی که دموکرات ها بسیار نسبت به مسایل حقوق بشر حساس هستند.

الحسینی یکی دیگر از عوامل تحکیم روابط مغرب و جمهوری خواهان آمریکا در آینده را تمایل آنان به داشتن هم پیمان هایی در خارج عنوان کرد و افزود: آمریکا قصد ساختن پایگاههای پیشرفته در خارج از این کشور و استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین برای هدف قرار دادن مواضع تروریست ها را دارد به خصوص با توجه به بحرانی که شمال آفریقا را در بر گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند