خبر فوری:

وعده بشار اسد برای مجازات یکی از نزدیکان خود

دوشنبه 19 مرداد 1394
19:56
وعده بشار اسد برای مجازات یکی از نزدیکان خود بشار اسد به خانواده افسر ارشدی که در یک مشاجره مربوط به رانندگی در لاذقیه به دست یکی از نزدیکان رئیس جمهور به قتل رسیده، وعده داد که قاتل را مجازات کند.

به گزارش پایگاه خبری العالم، روزنامه "الوطن" چاپ سوریه نوشت: سلیمان الاسد از نزدیکان بشار اسد رئیس جمهور سوریه، شامگاه پنج شنبه گذشته، "حسان الشیخ" افسر ارشد نیروی هوایی ارشد سوریه را بر اثر اختلافات مربوط به رانندگی در شهر لاذقیه به قتل رساند.

همسر حسان الشیخ در این خصوص به روزنامه الوطن گفت: از طریق هیأت های رسمی که برای ابراز همدردی و عرض تسلیت خدمت خانواده وی رسیده اند، این قول را از رئیس جمهور سوریه گرفته است که قاتل هر کس که باشد، مجازات شود.

همسر این افسر مقتول گفت: من به قول رئیس جمهور که خود شخصا پی گیری این موضوع را برعهده گرفته است، اعتماد دارم و حق ما ضایع نخواهد شد.

به نوشته روزنامه الوطن،‌ استاندار لاذقیه پیام تسلیتی از سوی اسد تسلیم خانواده مقتول کرد و به این خانواده گفت که حق آنها ضایع نخواهد شد.

پس از قتل این افسر ارشد سوریه، ‌موجی از تنش میان علوی ها به وجود آمد. مقتول و قاتل هر دو از علوی های سوریه هستند.

بنابراعلام دیده بان حقوق بشر سوریه به دنبال این حادثه‌ تظاهراتی در روستاهای علوی نشین حومه لاذقیه برگزار شد و برخی از علویان علنا اعدام این خویشاوند اسد را خواستار شدند؛ برخی از شرکت کنندگان در این تظاهرات حتی عکس بشار اسد را با خود حمل کردند تا بر وفاداری خود به رئیس جمهور تاکید کنند.

"ناصر الشیخ" که برادر مقتولش را هنگام حادثه در خودرو همراهی می کرد در گفت وگو با الوطن گفت:  سلیمان الاسد برادرش را کشت، زیرا او اجازه نداد که خودرو سلیمان الاسد هنگام راهبندان، از او جلو بزند.

وی افزود: این که افرادی (در لاذقیه) به خیابان ها آمدند و درخواست کردند که قاتل محاکمه و اعدام شود، نشان می دهد که آنها می خواهند احساس امنیت کنند.

0% ...

آخرین اخبار

تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد