داعش یک دانشجوی دختر را اعدام کرد

چهارشنبه 21 مرداد 1394
14:08
داعش یک دانشجوی دختر را اعدام کرد یک دانشجوی دختر از اهالی شهر موصل به دست عناصر داعش اعدام شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع محلی در استان نینوا (شمال غربی عراق) به شبکه سومریه نیوز گفت که تروریست های داعش شامگاه سه شنبه یک دانشجوی دختر را به اتهام خیانت و ارائه اطلاعات در مورد پایگاه های این گروه به دولت عراق و ائتلاف بین المللی، در برابر چشمان برخی از ساکنان محله "جوسق" در مرکز شهر الموصل اعدام کردند.
 

تروریست های داعش در بیانیه اعدام این دانشجوی دختر، وی را خطرناکتر از جنگنده های ائتلاف بین المللی توصیف کردند چرا که باعث بمباران بیش از 50 پایگاه وابسته به آنها شده بود.

داعش همچنین اعلام کرد که این دختر پس از اعدام برادرش -که از نیروهای پلیس راهنمایی و رانندگی نینوا بود-  داعش را تهدید کرده بود.

عناصر گروه تروریستی داعش برای ارعاب شهروندان در مناطق تحت کنترل خود، هر ازگاهی و به بهانه های مختلف افرادی را به روشهای وحشیانه و مقابل چشم مردم اعدام می کنند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان