زنان مغرب ساحل اختصاصی می‌خواهند

چهارشنبه 21 مرداد 1394
19:09
زنان مغرب ساحل اختصاصی می‌خواهند فراخوان فیسبوکی زنان مغربی برای داشتن "ساحل اختصاصی"، در عرض چند روز توانست صدها نفر را با خود همراه کند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، این فراخوان توسط یک زن مغربی برای اختصاص یافتن قسمتی از نوار ساحلی شهر طنجه در شمال مغرب به زنان مطرح شد و تا روز 30 آگوست ادامه دارد.

به نوشته "رأی الیوم"، دلایل این فراخوان، افزایش پدیده خشونت و اهانت به زنان در شهر طنجه و به خصوص سواحل آن، و تمایل بیشتر زنان برای جلوگیری از اختلاط با مردان و خودداری از ارتکاب معصیت با برهنگی در برابر مردان و نیز رعایت عرف و آداب کهن طنجه - که هنوز یک شهر مذهبی به حساب می آید- مطرح شده است.

این زنان اظهار داشتند که شهر طنجه نوار ساحلی طویلی دارد که برای همگان به قدر کافی جا دارد و به راحتی می توان قسمتی از آن را برای زنان اختصاص داد تا هم از تعطیلات خود لذت ببرند و هم از کرامت خود در برابر نگاه مردان محافظت کنند.

در کشور مغرب، ساحل اختصاصی برای هیچ گروه خاصی از جمله زنان وجود ندارد، اما مردم معمولا به نقاط دور از مرکز شهر و مناطق ساحلی خلوت می روند تا زنان خود را از نگاه نامحرم حفظ کنند.

زنان مغرب چند هفته قبل نیز دو فراخوان متناقض در فضای مجازی منتشر کردند که یکی در دفاع از پوشیدن لباس کوتاه؛ و دیگر در آزادی حق حجاب بود!

0% ...

آخرین اخبار

افزایش بیش از چهار برابری وسعت دریاچه ارومیه


مخبر: پیام ایران از خط مقدم نبرد تا سازمان ملل، متحدانه است


حمله سایبری گسترده به دولت ژاپن؛ افشای اطلاعات ۲۴۶ هزار کارمند دولتی


یازده وجه تشابه میان حضرت معصومه(س) و حضرت زینب(س)


نماهنگ؛ ایران سرو بلند...تپش قلب انرژی تو رگ های وطن


موفقیت طرح «الزیدی» برای ساماندهی سلاح ها درهاله ای از ابهام


انتقاد بسکتبالیست مسلمان از حجاب‌ستیزی دولت فرانسه


نماهنگ؛ مهر، فصل پرواز ..


قوانین حمایت از خانواده ایران در مسیر انتقال تجربه به عراق


وال‌استریت‌ژونال: طرح عربستان برای دور زدن تنگه هرمز شکست خورد