درگیری مزدوران سعودی با نیروهای جنوبی در عدن

شنبه 24 مرداد 1394
08:17
در پی درگیری نیروهای جنبش جنوب یمن با باندهای مسلح هادی و عناصر القاعده در عدن، جنگنده های سعودی نیز مواضع این نیروها را هدف قرار دادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، نیروهای جنبش جنوب یمن دیروز (جمعه) در برخی مناطق عدن به شدت با باندهای مسلح وابسته به عبد ربه منصور هادی (رئیس جمهور مستعفی و فراری) و عناصر القاعده و مزدوران سعودی درگیر شدند.
خبرها از عدن حاکی است که جنگنده های سعودی برای پشتیبانی از عناصر مسلح و القاعده به مواضع نیروهای جنبش جنوب در بندر عدن حمله کردند.
در استان حضرموت نیز درگیری بین هواداران "هاشم الاحمر" از سران حزب الاصلاح همچنان ادامه دارد. این درگیری ها از هفته قبل به دلیل اختلاف درباره تقسیم اموال ارسالی از سوی عربستان سعودی، آغاز شده است.

0% ...

آخرین اخبار

معاون نخست وزیر لبنان: اسرائیل به تعهداتش عمل نکرد


سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


گفتگو و رایزنی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و مصر درباره کاهش تنش در منطقه


وزیر خارجه روسیه به تهران سفر می کند


جهان چگونه بهای تشدید تنش‌ها از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی را می‌پردازد؟


سوریه عرصه تسویه‌ حساب‌های منطقه‌ای؛ عربستان سعودی + فیلم


سرلشکر عبداللهی: برای تصمیم‌های احمقانه دشمن لحظه‌شماری می‌کنیم


چند شهید و زخمی در حمله متجاوزان سعودی در استان صعده + فیلم


یمن در کانون نبرد با هدف درهم‌ شکستن هژمونی و بازآفرینی تاریخ یک ملت


وزیر دفاع: به تولید موشک و پهپاد شتاب می‌دهیم