شورای صنعا، جنایت القاعده در تعز را محکوم کرد

جمعه 30 مرداد 1394
14:12
شورای صنعا، جنایت القاعده در تعز را محکوم کرد شورای محلی استان صنعا جنایتهای گروه القاعده و شبه نظامیان الاصلاح در استان تعز در حق اسرا ، کودکان و زنان را در اوج سکوت جامعه بین الملل و سازمانهای بین المللی حقوق بشر جهان محکوم کرد

 به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از خبرگزاری "سبأ"، شورای محلی صنعا در بیانیه ای کشتار ، ذبح ، بر زمین کشیدن و مثله کردن اجساد کشته ها و اسرا را جنایتهای غیر انسانی دانست و تأکید کرد که همه ادیان آسمانی ان را حرام می داند و همه ارزشها و رسوم ان را طرد می کند.

بیانیه مذکور افزود : این جنایتها بیانگر میزان کینه و تنفر آنان نسبت به مردم یمن و تشنه بودن  شبه نظامیان به خون و کشتن بیگناهان است که برای رسیدن به آن امنیت و ثبات کشور را مختل کرده و صلح اجتماعی را بر هم زده و آشوب و فتنه های مذهبی به وجود آوردند.
شورای محلی صنعا همچنین جنایتهای مکرر و بزدلانه کشورهای حمله کننده به بندر الحدیده   مبنی بر گرسنه نگاه داشتن اهالی این منطقه ، و هدف قرار دادن مراکز تربیتی که دهها معلم استان عمران قربانی آن شدند و تخریب آثار تاریخی که اخرین مورد قلعه بیت ابو لحوم در ملح از توابع نهم بود را مخالفت آشکاری علیه قوانین بین المللی دانست .
 

0% ...

آخرین اخبار

"کاروان دنا" در مسیر بازی‌های آسیایی ساحلی سانیا


آغاز راهپیمایی روز جهانی قدس در سراسر کشور


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و هند


صلاحیت ادراکی و فنی ویتکاف زیر ذره‌بین؛ گزارش ناهنجاری یک تیم مذاکراتی «غیرحرفه‌ای»


پاسخ کوبنده در انتظار کوچکترین حمله به زیرساخت‌های انرژی و بنادر کشور


مقاومت اسلامی عراق مسئولیت سرنگونی هواپیمای سوخت‌رسان آمریکا برعهده گرفت


موج ۴۴ وعده صادق ۴ با شلیک موشک و پهپادهای نقطه‌زن


سپاه: سربازان آمریکایی منطقه را ترک کنند وگرنه زیر آوار دفن خواهند شد


مشخصات ۵ زیرساخت حیاتی آمریکا که می‌تواند هدف مشروع ایران شود


لبیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی