آیا حمایت جورج بوش از برادرش، تأثیر مثبت دارد؟

جمعه 30 مرداد 1394
21:48
آیا حمایت جورج بوش از برادرش، تأثیر مثبت دارد؟ جورج دبلیو بوش رئیس جمهوری سابق آمریکا در حالی حمایت خود را از برادرش "جب بوش" برای شرکت در مبارزات انتخاباتی اعلام کرد که ناظران معتقدند این حمایت ممکن است نتیجه معکوس داشته باشد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ناظران سیاسی بر این باورند که اعلام حمایت جورج بوش از برادرش جب، نامزد حزب جمهوری خواه که تمایل دارد در سال 2016 به کاخ سفید راه یابد، همانند شمشیر دولبه است.

جب بوش اززمان شرکت در انتخابات مقدماتی، تلاش می کند که خود را از نتایج و پیامدهای اقدامات برادر و پدرش به عنوان رؤسای جمهوری سابق آمریکا دور نگه دارد.

جورج بوش پسر اخیرا در ایمیلی که به آشنایانش فرستاد، در حالی که آنان را به حمایت از برادرش جب بوش تشویق می کرد، نوشت: به ندرت ایمیلی مشابه این ایمیل را ارسال می کنم، اما می خواهم مطمئن شوم که از جب بوش برادرم حمایت کنید.

رئیس جمهوری سابق آمریکا در نامه خود نوشت "ما در مرحله ای حساس از تاریخ آمریکا قرار داریم و به رهبری مقتدر نیازمندیم".

وی مدعی شد که برادرش جب در جریان فعالیت خود به عنوان فرماندار فلوریدا با چالش های زیادی مواجه بوده و عملکرد وی نتیجه بخش بوده است. جورج در ادامه نوشت: من مطمئنم که جب به عنوان رئیس جمهور نیز فردی فعال و مثمر ثمر خواهد بود.

 چهل و سومین رئیس جمهور آمریکا تا کنون هیچ گونه موضع مستقیم را در قبال برادرش ارائه نکرده بود. اقدامات جورج بوش پسر درآمریکا موجب اختلاف بوده و آمریکایی ها معتقدند که اشغال عراق یکی از بدترین تصمیمات در تاریخ سیاست خارجی آمریکا بوده است.

جب بوش با انتقاداتی دراین زمینه مواجه شده و بسیاری وی را به علت به کارگیری مشاورانی که با برادرش همکاری کرده اند، به باد انتقاد گرفته اند.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود