جمع آوری امضا برای محاکمه بارزانی

شنبه 31 مرداد 1394
22:51
جمع آوری امضا برای محاکمه بارزانی تعدادی از نمایندگان مجلس عراق برای محاکمه رئیس منطقه کردستان به اتهام دست داشتن در سقوط شهر سنجار تلاش می کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سومریه نیوز روز شنبه به نقل از "حیدر ستار المولی" عضو مجلس نمایندگان عراق تأکید کرد:  جمع آوری امضا در مجلس نمایندگان عراق برای محاکمه مسعود بارزانی رئیس منطقه کردستان به اتهام دست داشتن در سیطره داعش بر شهر سنجار آغاز شده است .
المولی خاطرنشان کرد: جمع آوری مدارک دالّ بر دست داشتن بارزانی در سقوط سنجار نیز آغاز شده است .
المولی افزود: امضاهای جمع آوری شده همراه نامه ای رسمی هفته آینده به هیئت رئیسه مجلس نمایندگان عراق برای آغاز محاکمه بارزانی و چند افسر پیشمرگه و مسؤولانی دیگر به اتهام دست داشتن در سقوط سنجار و کشتار ایزدی های این شهر ارائه خواهد شد .
این نماینده مجلس عراق گفت: مسعود بارزانی روز 3 اوت 2015 اعلام کرده بود که شهر سنجار را به منطقه کردستان عراق ملحق و آن را تبدیل به استان خواهد کرد  .

 

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: به عاصم منیر گفتیم به آمریکا بی‌اعتمادیم


گفت وگوی تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


فرمانده قسد انحلال این نیرو را اعلام کرد


تجمع پرشور مردم صنعا در ابراز عشق به پیامبر اکرم (ص)/ گردهمایی عظیم «میلادی نبوی» یمن را به لرزه درآورد


قالیباف: نقش ایران و عراق در ایجاد نظم منطقه ای تعیین کننده است


گزارش خبرنگار العالم از شادی یمنی‌ها در جشن میلاد رسول الله (ص)


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و قطر


افزایش رسمی تلفات نظامیان آمریکا در ایران؛ پنتاگون در تدارک افزایش سردخانه‌ ها


دو هفته قطعی برق در یکی از شهرهای محروم آمریکا؛ بحران در گرمای تابستان


البوسعیدی: مذاکره با عراقچی سازنده بود