با بمباران مخفیگاه تروریستها،

مفتی داعش در موصل کشته شد

دوشنبه 2 شهريور 1394
10:53
مفتی داعش در موصل کشته شد مفتی گروه تروریستی داعش در منطقه الجزیره عراق در حمله هوایی در شمال موصل واقع در استان نینوا کشته شد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، ستاد تبلیغات جنگ عراق با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: مفتی داعش در منطقه الجزیره و شمار زیادی از اعضای این گروه در حمله هوایی در تلعفر در شمال موصل (موصل مرکز اداری استان نینوا) کشته شدند.   

سومریه نیوز به نقل از ستاد تبلیغات جنگ، نوشت: نیروی هوایی عراق با هماهنگی سازمان اطلاعات مرکزی به این منطقه حمله کرد که براثر آن مفتی منطقه الجزیره و شمار زیادی از اعضای گروه تروریستی داعش در شهرستان تلعفر کشته شدند.

در این بیانیه آمده است: اعضای داعش در یکی از مخفیگاهها تشکیل جلسه داده بودند و این مخفیگاه به طور کامل ویران شد.

بنابراین گزارش، یک منبع محلی در استان نینوا روز یکشنبه اعلام کرد که نیروهای امنیتی مشترک دو روستا را آزاد کردند و در این عملیات شمار زیادی از اعضای داعش در شرق این استان کشته شدند.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد