فوتبالیست عراقی، "کتک‌خورده" از بحرین بازگشت!

شنبه 7 شهريور 1394
16:59
فوتبالیست عراقی، العالم ـ یک فوتبالیست عراقی که با دعوت رسمی برای پیوستن به یکی از باشگاه‌های بحرین به این کشور سفر کرده بود، در حالی بازگردانده شد که گمرک بحرین حتی چمدان‌هایش را نیز به او پس نداد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم،  "ذوالفقار مالک" بازیکن عراقی امروز شنبه اعلام کرد که برای همکاری با یکی از باشگاه های بحرینی به این کشور سفر کرده، اما در فرودگاه بازداشت شده و بدون آنکه علت را بداند، از ورود به بحرین منع شده و حتی در معرض ضرب و جرح نیز قرار گرفته است و مقامات بحرینی وی را به عراق بازگرداندند، بدون آنکه حتی به وی اجازه دهند چمدان هایش را با خود ببرد.

این فوتبالیست عراقی در گفتگو با السومریه نیوز افزود: مسئولان گمرک در فرودگاه بحرین به من توهین کرده و و مرا کتک زدند، در حالی که من فقط قصد همکاری با یکی از باشگاههای این کشور را داشتم.

وی با بیان اینکه مقامات بحرین پیامی مبنی بر عدم پذیرش وی از سوی باشگاه مذکور برایش ارسال کرده بودند؛ گفت: این امر سبب شد تا با مدیر برنامه ها و تیم بحرینی تماس برقرار کنم و آنها تاکید کردند این تیم در انتظار من است و حتی رییس باشگاه نیز برای استقبال از من در فرودگاه حضور دارد؛ از این رو تصمیم گرفتم تا سفر خود را ادامه دهد تا از طریق همکاری حرفه ای با باشگاه بحرینی، "سفیر" فوتبال عراق در این کشور باشم.

مالک خاطرنشان کرد که به دلیل مصادره ده ساعته گذرنامه و مخفی کردن چمدان هایش و بازداشت در فرودگاه غافلگیر شده و مسئولان امنیتی بحرین با بیان جملات تحریک آمیز مذهبی، سعی کردند وی را عصبی کنند، برخلاف برخی کارکنان غیرنظامی فرودگاه که با وی ابراز همدردی کردند.

مالک افزود: ناگزیر، بار دیگر با باشگاه تماس گرفتم، اما از اینکه رییس باشگاه در فرودگاه حضور داشته و نتوانسته کاری انجام دهد، بهت زده شدم؛ همچنین یکی از کارکنان به من گفت که باید به کشورم بازگردم، زیرا حضورم در آنجا عواقب نامطلوبی خواهد داشت.

وی با بیان این که هنگام بازگشت به عراق، به او اطلاع داده شده که نمی تواند چمدان هایش را با خود ببرد، گفت: ما در عراق از زائران و مسافران استقبال می کنیم و در هنگام خداحافظی هم هدیه هایی به آنها تقدیم می کنیم، اما کسی که به بحرین می آید، حتی بدون لباس برمی گردد!

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود