طراح حملات انتحاری داعش پشیمان نیست

دوشنبه 9 شهريور 1394
13:57
طراح حملات انتحاری داعش پشیمان نیست مغز متفکر حملات انتحاری داعش از جنایتاتی که در عراق انجام داده است، پشیمان نیست.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، مارتین چلوف خبرنگار روزنامه گاردین در بغداد، مصاحبه ای را با مغز متفکر انفجارهای انتحاری داعش در عراق انجام داد.  

وی می گوید فردی به نام ابو عبدالله در راس فهرست افراد تحت تعقیب در عراق قرار داشت و سران داعش لقب طراح به او داده اند.

این شخص مسوول انتقال عاملان انتحاری برای عملیات در مساجد، دانشگاهها، مراکز ایست و بازرسی و بازارها در همه مناطق بغداد بود.

وی افزود: ابو عبدالله در ماه ژوئیه گذشته دستگیر شد، و در یکی از زندان های عراق به شدت تحت حفاظت قرار دارد.

مارتین چلوف با ابوعبدالله مصاحبه 90 دقیقه ای انجام داده است.

این عضو داعش تاکید کرد، در حملات انتحاری که برنامه ریزی کرده دستکم 100 عراقی کشته شده اند و بیشتر آنان از نیروهای امنیتی عراق و در برخی مواقع شهروندان عادی از جمله زنان و کودکان بوده اند.

این تروریست داعشی درباره نحوه انتخاب افراد برای اجرای عملیات انتحاری، گفت: "مستقیما به چشمانشان نگاه می کردم تا بدانم آیا برای اجرای عملیات، آمادگی دارند یا نه."

وی تاکید کرد: "من از کاری که کرده ام پشیمان نیستم و به کارهایم باور داشتم."

0% ...

آخرین اخبار

انتشار کتاب «پیامبر؛ حضرت محمد (ص)» در اسپانیا


تحرکات جدید آمریکا برای سوق دادن دولت لبنان به رویارویی با حزب الله


سرلشکر عبداللهی: حفظ زیرساخت‌های حیاتی ضروری است


نیروهای مسلح یمن کنترل منطقه حیفان را در استان تعز به دست گرفتند+فیلم


سفیر جدید ایران در ایتالیا رونوشت استوارنامه خود را ارائه کرد


سقوط بالگرد در هند ۶ کشته برجا گذاشت


فرماندار دموکرات، تهدید به ممانعت از ورود گازوئیل روسیه به آمریکا کرد


دستور فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح درباره پاسخ فوری، اثرگذار و بدون محدودیت به دشمن


وال استریت: خسارت وارده به پایگاه‌های آمریکا به ۱۵ میلیارد دلار می‌رسد


دستورات راهبردی فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح تا دقایقی دیگر منتشر می شود