افزایش قربانیان تجاوز سعودی ها به مأرب یمن

دوشنبه 9 شهريور 1394
22:23
افزایش قربانیان تجاوز سعودی ها به مأرب یمن العالم - منابع پزشکی یمن از افزایش تعداد قربانیان حملات عربستان به بازاری در استان مارب به 6 شهید و 15 مجروح خبر دادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این منابع اعلام کردند که جنگنده متجاوزان سعودی - عربی در سه نوبت به بازاری در منطقه صرواح در استان مارب حمله کردند که پس از بیرون کشیدن اجساد از زیر آوار تعداد قربانیان به 6 شهید و 15 مجروح رسید و در میان شهدا کودکی یازده نیز وجود دارد.
در صعده و حجه نیز تعدادی از شهروندان یمنی بر اثر حملات مستمر سعودی ها به شهادت رسیدند در حالی که محاصره باعث افزایش مشکلات مجروحان در بیمارستان السبعین شده و کودکان و زنان به عدم پذیرش در این بیمارستان تهدید شده اند.
در همین حال ارتش یمن و کمیته های مردمی پایگاه نظامی مشعل را در جیزان در جنوب عربستان تحت کنترل گرفتند و در درگیری با نظامیان سعودی که قصد ضد حمله داشتند تعدادی از آنها را کشته و خودرو و مهمات آنها را منهدم  کردند.
خبرنگار العالم از یمن گزارش داد که ارتش و کمیته های مردمی یمن موفق شدند با موشک های جدید چند انبار اسلحه عربستان و خودروهای متعلق به مزدوران سعودی را در مقر فرماندهی منطقه سوم نظامی در استان مارب منهدم کنند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت