شدیدترین ضربه یمنی‌ها به امارات در یک روز

جمعه 13 شهريور 1394
22:41
امارات از افزایش تلفات نظامی خود در یمن خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، امارات اعلام کرد که شمار نظامیان اماراتی کشته شده در یمن به 45 تن افزایش یافت.

خبرگزاری رسمی امارات شامگاه جمعه در خبری اعلام کرد 23 نظامی دیگر بر اثر شدت جراحات، جان خود را از دست دادند.

فرماندهی کلی نیروهای مسلح امارات پیش از این شمار نظامیان کشته شده خود در یمن را 22 نفر اعلام کرده بود.
امارات روز جمعه اذعان کرد که این نظامیان بر اثر اصابت یک فروند موشک زمین به زمین توچکا به انبار مهمات در پادگان "صافر" در استان "مأرب" کشته شدند.
اعلام این خبر پس از عملیات موفقیت آمیز ارتش و کمیته‌های مردمی یمن علیه این پایگاه نظامی سعودی – اماراتی صورت گرفت.
نیروهای یمنی در این عملیات پس از شلیک یک موشک، به این پایگاه حمله ور شدند که در نتیجه آن شمار قابل توجهی از نظامیان متجاوز کشته و یا مجروح شدند. بیشتر تلفات در پایگاه صافر مربوط به نظامیان اماراتی است.

روز جمعه همچنین روز خونباری برای نظامیان سعودی و بحرینی بود به صورتیکه نیروهای یمنی در عملیاتی 16 نظامی سعودی و 5 نظامی بحرینی را نیز از پا در آوردند.

فرماندهی کل ارتش بحرین بدون ارائه جزئیات بیشتر، اذعان کرد که این 5 نظامی در مرزهای جنوبی عربستان با یمن کشته شدند.

0% ...

آخرین اخبار

تظاهرات گسترده بحرینی‌ها علیه سیاست‌های سرکوبگرانه آل‌خلیفه+فیلم


عملیات ضدصهیونیستی در نزدیکی یک مرکز آموزش در کرانه باختری فلسطین


در واکنش به دستکاری بازار جهانی انرژی؛ عراقچی: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه آن را می‌پردازند


انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان


گزارش العالم از آغاز برداشت خرمای تازه در خوزستان+فیلم


"کیش و مات"؛ وقتی ایران مقتدر محدودیت‌های قدرت آمریکا را آشکار می سازد


پیام بسیج مستضعفین:حمایت از دولت با تکیه بر مطالبات مردمی


امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی واشنگتن از تولید


پیمان ۳ میلیارد یورویی یونان و اسرائیل در حوزه پدافند هوایی


سردار کرمی: ملت ایران از هیچ قدرتی واهمه ندارد/اتحاد راهبردی؛ تنها راه نجات و اقتدار ملل اسلامی