مسمومیت دسته‌جمعی در همایش آلمانی

شنبه 14 شهريور 1394
20:59
مسمومیت دسته‌جمعی در همایش آلمانی العالم ـ مقامات ایالت سکسونیای سفلی در آلمان پس از مظنون شدن به وقوع مسمومیت دسته جمعی در یکی از مراکز خصوصی همایش‌ها، تعداد زیادی از نیروهای امداد و نجات را فراخواندند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم و به نقل از "رای الیوم"، سخنگوی اداره محلی در ایالت سکسونیا اعلام کرد که نیروهای نجات به محض اعلام درخواست کمک، فورا خود را به محل حادثه رساندند؛ محل حادثه یک مرکز خصوصی همایشها در شهر هاندیلوه در نزدیک شهر هاربورگ است که سی نفر در آنجا دچار بی حالی شدید شده بودند.

اطلاعات اولیه حاکی از آن است که این مسمومیت به علت خوردن آمفتامین (یک ماده نیروزا) بوده است.

نیروهای امداد و نجات در ساعت 2:25 بعد ازظهر به وقت محلی، درخواست کمک به آنها اعلام شد؛ از این رو 15 خودروی نجات و بالگرد به محل حادثه اعزام کردند.

سخنگوی مقامات ایالت سکسونیا گفت: حدود 85 نفر از نیروهای آتش نشانی و صلیب سرخ آلمان در این عملیات امدادرسانی مشارکت داشتند.

0% ...

آخرین اخبار

در واکنش به دستکاری بازار جهانی انرژی؛ عراقچی: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه آن را می‌پردازند


انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان


گزارش العالم از آغاز برداشت خرمای تازه در خوزستان+فیلم


"کیش و مات"؛ وقتی ایران مقتدر محدودیت‌های قدرت آمریکا را آشکار می سازد


پیام بسیج مستضعفین:حمایت از دولت با تکیه بر مطالبات مردمی


امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی واشنگتن از تولید


پیمان ۳ میلیارد یورویی یونان و اسرائیل در حوزه پدافند هوایی


سردار کرمی: ملت ایران از هیچ قدرتی واهمه ندارد/اتحاد راهبردی؛ تنها راه نجات و اقتدار ملل اسلامی


بازخوانی یک نبرد سرنوشت‌ساز در کتاب «روایت فتح جنگ رمضان»


تداوم جنایت در غزه؛ ارتش اسرائیل به هیچ توافقی پایبند نیست