طوماریک میلیون انگلیسی / بریتانیا مهاجران سوری را بپذیرد

يکشنبه 15 شهريور 1394
11:38
طوماریک میلیون انگلیسی / بریتانیا مهاجران سوری را بپذیرد یک میلیون انگلیسی با امضای طوماری از دولت خواستند مهاجران سوری بیشتری را پذیرش کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از فارس ، اتحادیه‌ها، سیاسیون، چهره‌های مشهور و صدهاهزار نفر از مردم بریتانیا به رویکرد نخست وزیر این کشور در قبال مهاجران معترض شدند.

به نوشته نشریه میرور، حدود یک میلیون بریتانیایی در حمایت از پناه‌جویان راهپیمایی کردند و نزدیک یک میلیون نفر نیز طوماری آنلاین را در حمایت از مردم سوریه در انگلیس به امضا رساندند.

در مدت کوتاهی نیز حدود نیم میلیون انگلیسی با نوشتن نام خود و امضا، خواستار پذیرش تعداد بیشتری پناه‌جو در انگلیس و افزایش حمایت از مهاجران در این کشور شدند.

تحت فشارهای متعدد، «دیوید کامرون» نخست وزیر انگلیس گفت در پاسخ به بدتر شدن بحران انسانی در سوریه، تعداد پناه‌جوی سوری بیشتری در بریتانیا پذیرفته خواهند شد.

البته هنوز هیچ آمار دقیقی تعیین نشده است و هم‌چنان فشارها از سوی رهبران اتحادیه‌های تجاری و کارگری بر دولت در موضوع پذیرش مهاجران سوری رو به افزایش است.

مقامات دولتی انگلیس اخیرا عنوان کرده بودند در ائتلاف آمریکایی ضد داعش در سوریه مشارکت خواهند کرد که این خود به دلیل افزایش تعداد آوارگان سوری، مورد اعتراض برخی سیاسیون انگلیس است.

0% ...

آخرین اخبار

ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم