8000 تونسی تروریست در سوریه هستند

يکشنبه 15 شهريور 1394
18:48
8000 تونسی تروریست در سوریه هستند شمار تونسی هایی که به گروهک های تروریست در سوریه پیوسته اند تقریبا 8000 تن تخمین زده می شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، بدین ترتیب تونسی ها در میان اتباع مسلح پیوسته به گروهک های یاد شده پس از چچنی ها و سعودی ها و لبنانی ها رتبه چهارم را به خود اختصاص داده اند.
یک گروه رسانه ای و حقوق دان تونسی که اخیرا به دمشق سفر کرده و با مقامات سوری دیدار کرده است، فاش کرد که بین 7 تا 8 هزار تونسی به صفوف گروهک های تروریست ملحق شده اند و میانگین پیوستن آنها ظرف دو سال گذشته رو به افزایش گذاشته است.
زیاد الهانی عضو این هیئت دیروز شنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: گزارشهای صادر شده از سوی دولت سوریه کشته شدن بیش از 2000 تونسی در سال 2014 را ثابت می کند.
وی افزود: بسیاری از تونسی ها در درون این گروهک ها مانند داعش و جبهه النصره به رده فرماندهی رسیده اند.
الهانی ادامه داد: دولت سوریه پرونده های آماده ای در اختیار دارد که در بردارنده اعترافات و اطلاعات مشروح ثبت و ضبط شده در مورد شبکه های اعزام جوانان تونسی به سوریه است.
از سوی دیگر وزارت کشور تونس شنبه دیروز با صدور بیانیه ای اعلام کرد : شمار عناصری که از 19 مارس 2015 تا 4 سپتامبر 2015 به اتهام اقدامات تروریستی بازداشت شده اند، به 158 تن بالغ می شود. 

0% ...

آخرین اخبار

یک شهید و چند زخمی در جدیدترین حملات شهرک‌نشینان صهیونیست


5 کشته در سانحه سقوط هواپیمای آمازون در فرودگاه میامی آمریکا + فیلم


ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


سرلشکر رضایی: تنگه هرمز کاملا بسته است/ خط قرمز جدید از محدوده محاصره آمریکا تا هرمز و خلیج فارس


گرامیداشت اندیشه رهبر شهید انقلاب اسلامی در نمایشگاه بغداد


گزارش خبرنگار العالم از آخرین تحولات جنوب لبنان


مهاجرانی: نرخ سوم بنزین به ۱۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت


ماهیت ترکیه؛ از میراث عثمانی تا پیمان ناتو


تحریم‌کنندگان ایران مشمول ممنوعیت عبور از تنگه هرمز می‌شوند


مرگ ۲ کودک درپی سقوط هواپیما در آمریکا