نقشه شوم آل سعود برای شیخ نمر

دوشنبه 16 شهريور 1394
13:13
نقشه شوم آل سعود برای شیخ نمر با افزایش حملات ارتش و کمیته‌های مردمی حامی جنبش مردمی "انصارالله" یمن به جنوب عربستان و به ویژه شهر جیزان، برخی منابع فاش کردند مقامات آل سعود قصد دارند شیخ نمر النمر، عالم دینی مخالف این کشور را از زندان ریاض به این شهر منتقل و پس از به شهادت رساندن وی انصارالله را مسئول این جنایت جلوه دهند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از ایسنا ، پایگاه خبری الوعی نیوز به نقل از برخی منابع آگاه فاش کرد: پس از آنکه زندان شهر جیزان در جنوب عربستان مورد حمله موشکی قرار گرفت و جنبش مردمی انصارالله یمن مسئولیت این حمله را پذیرفت، مقامات آل سعود در حال حاضر تلاش می‌کنند که شیخ نمر باقر النمر، عالم دینی برجسته این کشور را به این زندان منتقل کنند.

مقامات آل سعود هنوز تصمیم قطعی در این خصوص نگرفته‌اند اما این گزینه احتمالی به عنوان یکی از راه‌های ترور شیخ نمر و دیگر چهره‌های سیاسی عربستان مطرح است.

شیخ نمر در حدود سه سال است که به اتهام سخنرانی علیه رژیم آل سعود در زندان‌های این کشور به سر می‌برد وی ابتدا در زندان شهر الدمام، واقع در شرق عربستان بود و پس از آن به زندانی در شهر ریاض منتقل شد.
 

0% ...

آخرین اخبار

علیرغم جنگ و ویرانی، میراث فلسطینی در غزه پایدار است+ فیلم


قالیباف: رویکرد چماق و هویج هیچ تأثیری بر ایران ندارد


کره جنوبی: اعزام نیروی رزمی به تنگه هرمز منتفی است


تجمع صدها اسرائیلی در سرزمین‌های اشغالی؛ درخواست برای کنارزدن نتانیاهو قوت گرفت


ثبت شکایت علیه یک نظامی صهیونیست در انگلیس


نخست وزیر انگلیس از گفت‌وگوهای تلفنی با ترامپ برای کاهش تنش در منطقه خبر داد


واکنش گسترده کاربران شبکه های اجتماعی به پاسخ چالشی هنرمند عراقی


حملات یمن؛ آژیر خطر در مناطق مختلف عربستان فعال شد/ توقف ناوبری هوایی فرودگاه دمام


حادثه دریایی در تنگه هرمز


۱۱۶ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن۲۴ در ساعت گذشته