کشته شدن 20 داعشی در راه فرار به سوریه

دوشنبه 16 شهريور 1394
21:33
کشته شدن 20 داعشی در راه فرار به سوریه العالم - سخنگوی هنگ 14 استان "الانبار" عراق گفت: جنگنده های عراقی یک ستون خودرویی شامل 12 دستگاه خودروی تروریست‌های داعش را در غرب استان الانبار هدف قرار دادند که در اثر آن 20 عنصر این گروهک کشته شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، پایگاه اینترنتی "المسله" به نقل از ستوان "سعود العبیدی" گزارش داد: این ستون زرهی شامل 12 دستگاه خودروی جنگی بود که در نزدیکی گذرگاه "الولید" در مرز سوریه عراق هدف حمله هوایی جنگنده های عراقی قرار گرفت و به طور کامل منهدم شد.

وی افزود: یکی از کشته شدگان "ابوجمانه السوری" و شماری دیگر از کشته شدگان از سرکردگان داعش و از ملیت های خارجی بودند.    

بنا بر اعلام این العبیدی، این ستون در حال حرکت از شهر رمادی به طرف سوریه بود که پس از محاصره شهر از صحنه نبرد گریخته و به دنبال ورود به خاک سوریه بودند. 

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم