عکس؛ حامی تروریست‌ها بعد از 20 سال ریش گذاشت!

چهارشنبه 18 شهريور 1394
18:00
عکس؛ حامی تروریست‌ها بعد از 20 سال ریش گذاشت! پس از چند هفته غیبت از برنامه‌های شبکه الجزیره قطر، فیصل قاسم با شکل و شمایل جدید و با "ریش" به برنامه جنجالی خود بازگشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "فیصل قاسم" مجری مشهور و سوری‌تبار الجزیره و از حامیان جدی تروریست‌های نابودکنندۀ کشورش، شب گذشته در حالی به شبکه الجزیره بازگشت که شکل و شمایل جدید وی، بیش از مشاجرات همیشگیِ برنامۀ مشهور وقدیمی‌اش، توجه بینندگان را به خود جلب کرد.

قاسم که با گذشت بیست سال از همکاری با این شبکه قطری، برای نخستین بار با ریش در برنامه جنجالی "الاتجاه المعاکس" ظاهر شده بود، موضوع بحث و گفتگوی بسیاری از کاربران شبکه های اجتماعی و اینترنتی شد.

دولت قطر و شبکه الجزیره؛ در طول 5 سال گذشته از حامیان اصلی تروریست های حاضر در سوریه بوده اند و با حمایت های مالی، سیاسی، تسلیحاتی و رسانه ای خود، مانع از حل بحران سوریه و برچیده شدن بساط تروریسم در منطقه بوده اند.

0% ...

آخرین اخبار

ان‌بی‌سی: کاخ سفید ازسرگیری حملات به ایران را بررسی کرد


تصاویر جدید از آسیب پایگاه «عدیری» در حملات ایران


آمریکا اتهامات جدیدی علیه مادورو مطرح می‌کند


عربستان حمله انصارالله به فرودگاه های ابها و ملک خالد را تأیید کرد


بقایی: پاسخ ایران به پیشنهادهای آمریکا از طریق میانجی‌گران ارائه می‌شود


هلاکت یک تروریست مهاجم در پی واکنش مقتدرانه پلیس در شهرستان گلشن


سپاه پاسداران: عملیات «طوفان الاقصی» آغاز شمارش معکوس برای پایان صهیونیسم است


جنبش «الأمة» لبنان: نبرد طوفان الأقصی تلاش‌ها برای حذف آرمان فلسطین را ناکام گذاشت


گزارش رسانه ژاپنی از جنایت جنگی آمریکا در میناب و لامرد


طوفان الاقصی معادلات منطقه را تغییر داد و وحدت جبهه‌های مقاومت را عملی کرد