قطر روابط با عراق را ازسر می‌گیرد

يکشنبه 22 شهريور 1394
23:06
قطر روابط با عراق را ازسر می‌گیرد وزیر خارجه عراق با وجود انتقاد از کنفرانس دوحه علیه بغداد، تصمیم قطر برای تعیین سفیر در عراق را علامت خوبی ارزیابی کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ابراهیم جعفری در گفت و گویی که خبرگزاری انگلیسی رویترز آن را منتشر کرد، از تصمیم قطر برای تعیین سفیر در بغداد که بعد از 25 سال برای اولین بار اتفاق می افتد و به از سر گیری روابط عراق و قطر منجر خواهد شد استقبال کرد ولی گفت که این اقدام کافی نیست.

انتقاد صریح جعفری از کنفرانس تفرقه افکنی دوحه
جعفری با انتقاد از کنفرانس دوحه تصریح کرد، انتظار نداشتیم این کنفرانس به این شکل برگزار شود. پیام آن برای ملت عراق مثبت نبود و به نظر ما به روابط دو طرف و روابط کل کشورهای عربی کمک نمی کند... دامن زدن به قضیه شیعه و سنی کار درستی نیست.
جعفری تاکید کرد که دولت و پارلمان عراق نماینده تمام طیف های ملت عراق هستند و هیچ گروهی در حاشیه گذاشته نمی شود و عراق اصرار دارد که در امور داخلی هیچ کشوری دخالت نکند و بیش از آن در تلاش است که کشوری هم در امور داخلی عراق دخالت نکند.
وی با اشاره به این که کنفرانس دوحه دخالت در امور عراق است، گفت: برخی اوقات دخالت سیاسی خطرناک تر از دخالت نظامی است.

0% ...

آخرین اخبار

همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود