"نخبگان" داعش؛ انتحاری‌هایی با تابعیت آسیایی

سه شنبه 24 شهريور 1394
20:31
سخنگوی رسمی نیروهای داوطلب مردمی درعراق تاکید کرد که عناصر موسوم به "نخبه" وابسته به گروه تروریستی داعش در منطقه بیجی در استان صلاح الدین می‌جنگند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از السومریه، "احمد الاسدی" روز سه شنبه گفت: عناصر موسوم به "نخبه" وابسته به داعش اکثراً دارای تابعیت های آسیایی هستند و اغلب آنان آمادگی انجام عملیات انتحاری را دارند.

الاسدی افزود: عناصر نخبه داعش، از پنج ماه پیش در منطقه بیجی می جنگند.

وی تصریح کرد: درهر هفته، ده ها نفر از عناصر به دست نیروهای مسلح و نیروهای داوطلب مردمی کشته می شوند.

به گفته الاسدی، از طریق اجسادی که داعش برجای مانده است، مشخص شده است که این عناصر از اهالی قفقاز، چین و دیگر مناطق هستند.

وی تصریح کرد: عناصر نخبه داعش، آموزش دیده هستند و درمیان آنان صدها نفر از عاملان انتحاری دیده می شوند.

وی تاکید کرد که جنگ در منطقه بیجی درراستای استراتژی منطقه صورت می گیرد.

منطقه بیجی در استان صلاح الدین، صحنه عملیات نظامی برای آزادسازی سایر مناطق تحت سلطه داعش است و نیروهای امنیتی عراق به پیشرفت های قابل ملاحظه در نبرد با گروه داعش دست یافته و این گروه را متحمل خسارت ها و تلفات بسیار کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند