واکنش خطیب مسجد کوفه به حمله به مسجدالاقصی

جمعه 27 شهريور 1394
18:32
واکنش خطیب مسجد کوفه به حمله به مسجدالاقصی خطیب جمعه مسجد کوفه، تجاوز نظامیان صهیونیست به مسجد الاقصی را محکوم کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "علی الطالقانی" در خطبه نماز جمعه در مسجد کوفه در استان نجف اظهار داشت: تجاوز نظامیان اسرائیلی به مسجد الاقصی را محکوم می کنیم زیرا این مسجد، نزد مسلمانان حرمت دارد.

به نوشتۀ وبگاه شبکه السومریه، الطالقانی تاکید کرد: جامعه مسلمانان، به ویژه در شرایط خاص کنونی، نیازمند وحدت است. وحدت و برادری از اصول ما مسلمانان و هدفمان در راه خدا هستند.

وی خاطر نشان کرد که هیچ شخص یا گروه سلطه جو حق ندارد نظر خود را بر ملت ها تحمیل کند. همچنین هیچ کشوری نمی تواند خود را قیّم ملتی کند که به جغرافیای او وابسته نیست، زیرا، این تصمیم گیری درباره سرزمین ها، تنها حق ملت هایی است که در آن ها زندگی می کنند.

گفتنی است که تفنگداران رژیم صهیونیستی، دوشنبه گذشته، به مسجد الاقصی یورش برده و شماری از نمازگزاران را که در مسجد معتکف بودند، بازداشت کردند.

پیش از آن، ده ها تن از نمازگزاران فلسطینی، به منظور خنثی کردن توطئه گروه های تندروی صهیونیست برای برگزاری مراسمی مرتبط به سال نو عبری در مسجد الاقصی تحصن کرده بودند.

26

 

0% ...

آخرین اخبار

درگیری لفظی ترامپ و هگست بر سر بحران مهمات و درگیری با ایران


۲ نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان به هلاکت رسیدند


هاکان فیدان: اسرائیل هیچ قصدی برای دستیابی به صلح ندارد


حملات هوایی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


تعلیق مذاکرات بیروت و تل آویو در پی حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بدون تامین حقوق مشروع مردم فلسطین، امنیت نخواهید داشت


تنگه هرمز؛ آنگاه که دریانوردی به نبردی بر سر نفوذ تبدیل می‌شود


پزشکیان: ایران را همه مردم نگه داشتند، نه فقط کسانی که در خیابان بودند


مهندسی حاکمیت؛ بازتعریف قواعد منازعه در نبرد روایت‌ها


غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان درباره ترتیبات تنگه هرمز در آستانه نهایی شدن است