ده کشته و 32 زخمی در انفجار منطقه الامین بغداد

دوشنبه 30 شهريور 1394
21:26
ده کشته و 32 زخمی در انفجار منطقه الامین بغداد العالم - یک منبع پلیس عراق، آمار اولیه انفجار خودروی بمب گذاری شده در منطقه الامین واقع در شرق بغداد را ده کشته و 32 زخمی اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این منبع پلیس عراقی در گفت وگو با سومریه نیوز اظهار داشت: آمار اولیه انفجار خودروی بمب گذاری شده نزدیک بازار الارامل در منطقه الامین شرق بغداد که عصر امروز دوشنبه روی داد ، 10 کشته و 32 زخمی است که احتمال افزایش تلفات وجود دارد.

وی افزود: بخشی از نیروهای امنیتی محل حادثه را محاصره کرده و اجساد کشته ها را به اداره پزشکی قانونی و زخمی ها را نیز برای درمان به نزدیکترین بیمارستان انتقال دادند.

 خودروی بمب گذاری شده عصر امروز (دوشنبه) در منطقه الامین  واقع در شرق بغداد منفجر شد.

عراق از سال 2003 با حمله آمریکا و هم پیمانانش باناامنی دست و پنجه نرم می کند؛ که با حمله گروهک تروریستی - تکفیری داعش به عراق از 19 خردادماه سال گذشته وارد مرحله جدید شده است.

0% ...

آخرین اخبار

کیش و مات فرانسوی‌ها به دست دختران ایرانی در صفحه سمرقند


تپیدن دوباره ضربان زندگی در شهر المخا با وجود تداوم حملات سعودی‌ها


قالیباف: عصر شکار جنگنده‌های پیشرفته آغاز شد


سردار حسن‌زاده: تجمعات شبانه تا یأس کامل دشمن ادامه خواهد داشت


خروش یمنی‌ها علیه بهتان سعودی ؛ فریادی برای دفاع از قداست کعبه


شرط اسرائیل برای کمک به عربستان؛ تل‌آویو خواستار امتیازهای سیاسی از ریاض است


کمالوندی: اراده دفاعی ایران شکست‌ناپذیر است/ افشای پشت‌پرده لغو روادید رئیس سازمان انرژی اتمی


شعله‌ور شدن قیمت اقلام سبد غذا با آتش گازوئیل در آمریکا


جنایت صبرا و شتیلا؛ ۴۴ سال بی عدالتی و فرار از مجازات


آتش‌افروزی در حریم شام؛ حمله توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به حومه قنیطره و دمشق