قتل سرکرده در دعوای ناموسی داعشی‌ها

چهارشنبه 1 مهر 1394
17:32
قتل سرکرده در دعوای ناموسی داعشی‌ها یک منبع محلی در استان صلاح الدین عراق گفت: یکی از عناصر گروهک تروریستی داعش، سرکرده خود را به علت تعرض به همسرش، به قتل رساند.

به گزارش پایگاه خبری العالم، این منبع محلی به سومریه نیوز گفت: یکی از عناصر 28 ساله داعش با تابعیت عراقی، سرکرده دارای تابعیت عربی خود را در نزدیکی منزلش در منطقه شرقاط در شمال صلاح الدین، سر برید.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، مزاحمت سرکرده داعش برای همسر این عنصر داعشی را علت قتل او عنوان کرد و گفت: گروهک داعش فرمان بازداشت فوری زنده یا تحویل جنازۀ این عنصر را صادر کرده است.

گروهک تروریستی داعش ساخته دست آمریکا و صهیونیسم است که با فکر وهابی و حمایت برخی کشورهای منطقه به جرم و جنایت خود همچنان ادامه داده و برنامه های شوم منطقه ای و بین المللی را با هدف نابودی و تجزیه منطقه اجرا می کند.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


اعتراف بسنت به پیامدهای جنگ علیه ایران بر بازار اوراق آمریکا


دیدار روسای جمهور ایران و قرقیزستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


تحلیل روز| خلع سلاح مقاومت؛ "صلح" فریبکارانه و سلب توان ایستادگی در برابر تجاوزگری


اسپانیا: شبکه‌های مرتبط با "اسرائیل" در بحران مهاجران نقش داشتند


شوک خاورمیانه به بازارهای جهانی؛ نفت جهش کرد و بورس‌های آسیا و آمریکا ریختند


واکنش عراقچی به اعتراف نتانیاهو در باره فریب آمریکا برای کشاندن به جنگ با ایران


امارات از حمله پهپادی به مناطقی در خاک این کشور خبر داد


افشاگری یک سایت اطلاعاتی از جزئیات همکاری فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع سودان با اسرائیل


اسلام‌ستیزی در دستور کار راست افراطی فرانسه؛ جریمه در انتظار زنان محجبه