داعش جلوی برگزاری نماز عید در موصل را گرفت

جمعه 3 مهر 1394
12:27
داعش جلوی برگزاری نماز عید در موصل را گرفت مسئول اطلاع رسانی حزب دموکرات کردستان عراق در شهر موصل از جلوگیری گروه تروریستی داعش در برگزاری نماز عید قربان در مساجد این شهر و زیارت اهل قبور در این روز خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سعید مموزینی مسئول اطلاع رسانی حزب دموکرات کردستان عراق در شهر موصل امروز جمعه گفت که گروه تروریستی داعش جلوگیری برگزاری نماز عید در مساجد موصل و زیارت اهل قبوردر این روز را گرفت.

سایت السومریه نیوز به نقل از مموزینی نوشت: گروه داعش در شهر موصل دستوراتی درخصوص مراسم عید برای اهالی صادر و تاکید کرد که قانون شکنان با مجازاتهای سنگینی روبرو خواهند شد.

وی افزود: جلوگیری از نماز عید در مساجد موصل و عدم زیارت قبور از جمله این دستورات بود.

وی افزود: جلوگیری از پوشیدن لباسهای غربی و ممنوعیت خروج زنان ازمنازلشان بدون یکی از محارم در روز عید از دیگر قوانین داعش برای روز عید بود.

شهر موصل در اشغال گروه تروریستی داعش قرار دارد.

0% ...

آخرین اخبار

بزرگترین تظاهرات ضد صهیونیستی در انگلیس+فیلم


یمن تصاویر هدف‌گرفتن تجمعات نظامی وابسته به عربستان را منتشر کرد+ عکس و فیلم


صدای انفجار مهیب فرودگاه ریاض را به لرزه درآورد/ فرودگاه ملک خالد تعطیل شد


عراقچی: سناتورهای آمریکایی خواهان خروج از مهلکه‌ هستند


سرلشکر عبداللهی: شاخص های امنیتی بهتر از گذشته شده است


افزایش خشونت علیه دانش آموزان؛ عملکرد پلیس فرانسه تحت بررسی قرار گرفت


رئیس جمهوری مصر: مسیر دیپلماسی بهترین راه برای حل بحران‌های منطقه‌ای است


طوفان «آیسایاس» در آمریکا؛ ۸۶۰ هزار نفر بدون برق ماندند


استقرار هزاران نیروی امنیتی در دهلی‌نو/ رهبر «حزب سوسک» بازداشت شد


فراجا در شرایط جنگی با اراده الهی، محکم و استوار ایستاد