خطرناک‌ترین سلاح‌های روسیه برای نابودی داعش

شنبه 4 مهر 1394
22:44
خطرناک‌ترین سلاح‌های روسیه برای نابودی داعش العالم ـ یک روزنامه آمریکایی در آستانه دیدار پوتین و اوباما در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد، فهرستی از سلاح‌های روسی که گمان می‌رود می توانند عناصر داعش را نابود کنند، ارائه داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه "The National Interest" چاپ آمریکا نوشت: در این بین جنگنده سوخوـ25 ویژه پشتیبانی از نیروهای زمینی، از اهمیت زیادی برخوردار است؛ این نوع از جنگنده ها پیشتر در عراق و ایران به کار رفته است.

به نوشته این روزنامه آمریکایی، این جنگنده در دست روس ها اثربخش تر خواهد بود؛ زیرا پیشرفت گسترده ای کرده است و این علاوه بر سطح بالای عملیات تعمیر آنهاست.

این روزنامه همچنین به توانمندی بالای نیروهای ویژه روس که پیشتر در جنگ چچن و در شبه جزیره کریمه به نمایش گذاشته شدند، اشاره کرد.

بالگرد می ـ 24 (موسوم به تانک پرنده) نیز با توجه به قدرت مانور بالا و انتقال نیروها، می تواند نقشی محوری در مبارزه با افراط گرایان داشته باشد و نیز می تواند به عنوان تانک پرنده از آن استفاده کرد. 

در فهرست این روزنامه آمریکایی، همچنین نفر بر زرهی "بی تی ار ـ 82 آ" قرار دارد که می تواند حمایت نیروهای زمینی را تضمین کند.

این روزنامه در پایان به جنگنده های روسی بدون سرنشین (پهپادها) اشاره کرده که می توانند نقشی مهم در عملیات زمینی مشترک نیروهای روسی و سوری ایفا کنند؛ با توجه به اینکه اطلاعات جاسوسی جنگنده های بدون سرنشین آمریکایی، موقعیت مواضع داعش را در اختیار بشار اسد رییس جمهوری سوریه قرار نمی دهند.

0% ...

آخرین اخبار

وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است