آرامش شکننده به شهرکهای فوعه و کفریا بازگشت

يکشنبه 5 مهر 1394
22:44
آرامش شکننده به شهرکهای فوعه و کفریا بازگشت شهرک های شیعه نشین فوعه و کفریا در شمال غرب سوریه بعد از حملات گروه های مسلح، اکنون دوباره در آرامش به سر می برند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، دیده بان حقوق بشر سوریه وابسته به مخالفان که در لندن مستقر است، روز یکشنبه اعلام کرد که جبهه النصره بعد از بمباران مناطقی در این دو شهرک، مدعی شد که این اقدام در پاسخ به نقض آتش بس از سوی نیروهای سوری صورت گرفته است که مناطقی در شهرک تفتناز را هدف قرار دادند.
خبرگزاری رسمی سوریه "سانا" روز شنبه اعلام کرد که تروریست های جیش الفتح دو شهرک کفریا و فوعه را از سوی شهرک طعوم هدف حملات خمپاره ای قرار دادند که بر اثر آن خسارات مادی قابل توجهی به منازل و دارایی مردم وارد شد.
این بمباران بعد از انتشار بیانیه ای در فضای مجازی منسوب به معارضان رخ داد که مسوولیت نقض آتش بس را به عهده نیروهای سوری دانسته و حمله مجدد به فوعه و کفریا را تلافی این اقدام عنوان کردند.

0% ...

آخرین اخبار

ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای