خبر فوری:

فاجعه منا نگاه الازهر به حاکمان عربستان را تغییر نداد

سه شنبه 7 مهر 1394
12:03
فاجعه منا نگاه الازهر به حاکمان عربستان را تغییر نداد العالم - در حالی که اعتراض به عملکرد آل سعود در اداره مراسم حج، از رسانه های عربی و اسلامی فراتر رفته و کشورهای غربی را نیز در بر گرفته است، رئیس الازهر مصر، ضمن تماس با پادشاه عربستان، حمایت خود را از عملکرد آل سعود اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، تلویزیون رسمی عربستان سعودی، دوشنبه شب از تماس تلفنی "احمد الطیب" با "سلمان بن عبدالعزیز" تماس گرفت تا حمایت خود را از عملکرد عربستان در اداره مراسم حج اعلام کند.

این اقدامِ رئیس الازهر در حالی صورت می گیرد که شمار زیادی از اندیشمندان از کشورهای مختلف، خارج کردن مساله اداره حج از انحصار آل سعود و قرار گرفتنِ آن زیر نظر کمیته ای بین المللی را خواستار شده اند.

رئیس الازهر، "خدمات عربستان به حجاج را انکار ناپذیر دانست و هر کس آن را انکار کند، جفاکار خواند و گفت: افراد مغرض سعی دارند از حادثه (فاجعه منا) برای برافروختن جنگ طائفه ای بهره گیرند.

درهمین حال رئیسِ بعثۀ حجاجِ مصر، شمار قربانیان مصری در فاجعه منا را تا این لحظه، 74 نفر و تعداد مفقودان را 84 نفر اعلام کرده است.

26

0% ...

آخرین اخبار

پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا


طنین فریاد غزه در گوش جهان؛ تشییع یکصد شهید در یک روز


نتانیاهو برای نجات آینده سیاسی خود، جبهه‌های لبنان، غزه و کرانه باختری را شعله‌ور می‌کند


تأکید امیر سرتیپ الهامی بر افزایش نوع و تاکتیک تجهیزات تولیدی با تکیه بر توان داخلی


دختران غزه با قلم‌مویی که امید و صلح را ترسیم می‌کند، به مقابله با جنگ می‌پردازند


سازوکار همکاری پیشکسوتان سازندگی دفاع مقدس در بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده بررسی شد