آمریکا: 250 هزار تروریست به عراق و سوریه رفتند

چهارشنبه 8 مهر 1394
12:25
آمریکا: 250 هزار تروریست به عراق و سوریه رفتند العالم - گزارش کمیته امنیت ملی کنگره آمریکا درباره پیوستن اتباع خارجی به گروه های تروریستی فعال در سوریه و عراق جنجال برانگیز شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، کمیته امنیت ملی کنگره آمریکا در گزارش خود اعلام کرد که دولت اوباما نتوانسته است مانع پیوستن اتباع خارجی به گروههای تروریستی فعال در سوریه و عراق خصوصاً داعش شود.

دراین گزارش آمده است: حدود 250 هزار تبعه خارجی ازسال 2011 برای جنگیدن وارد عراق و سوریه شده اند و در 9 ماه گذشته، حدود 7 هزار تبعه خارجی به گروههایی همچون داعش پیوسته اند.

براساس این گزارش، اکثرعناصر جدید گروه های تروریستی، اتباع کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا هستند وهزاران تبعه غربی نیز به این گروه ها پیوسته اند که در میان آنها، 250 تبعه آمریکایی از جمله 30 دختر وجود دارند.

کمیته امنیت ملی کنگره آمریکا در گزارش اذعان کرد که دولت اوباما کاری برای جلوگیری از پیوستن اتباع آمریکایی به گروه های تروریستی نکرده است.

0% ...

آخرین اخبار

توقف جنگ در منطقه منوط به پایان عملیات نظامی در غزه است


رسانه های عبری: ایران توانست معادله منطقه ای جدید ایجاد کند


اطلاعیه دوم ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


سازمان ملل: آمریکا فورا تحریم‌ها علیه کوبا را لغو کند


هو شدن رئیس جمهور آمریکا در نیویورک


ایروانی: تبادل نظرات برای رسیدن به متن نهایی با آمریکا ادامه دارد


زمین‌لرزه شدید هرمزگان را لرزاند


لاپید: ما در ایران، لبنان، غزه و کرانه باختری شکست خورده‌ایم


۲۵ شهید و زخمی در حملات هوایی اسرائیل به جنوب لبنان


رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند