گزارشی که وزیر جنگ صهیونیست را شوکه کرد

چهارشنبه 8 مهر 1394
18:14
گزارشی که وزیر جنگ صهیونیست را شوکه کرد براساس گزارش منتشر شده که به تازگی فاش شده است، نظامیان صهیونیست از پوشیدن لباس نظامی در اماکن عمومی و بیرون از قرارگاه احساس ننگ و شرم می‌کنند، زیرا شهرک‌نشینان آنان را در لباس نظامی، به چشم دزد و سارق می‌بینند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سرهنگ "افی گیل" فرمانده اولین قرارگاه آموزش نظامیان صهیونیست در گفتگو با "هیلر"، تحلیلگر تلویزیون این رژیم گفت: همواره در خودروی شخصی خود لباسهای معمولی به همراه دارم برای اینکه بیرون از قرارگاه نظامی با لباس نظامی خود ظاهر نشوم.

هیلر افزود: در اولین قرارگاه آموزش نظامیان اسرائیلی با افی گیل از رویکرد صهیونیسم و بن گوریون و جایگاه ارتش اسرائیل در جامعه سخن می گفتیم اما ناگهان وی فاش کرد که همواره در خودروی خود لباسهای معمولی به همراه دارد تا در صورت خروج از قرارگاه نظامی لباس نظامی خود را عوض کرده و لباس معمولی به تن کند این در حالی است که وی رتبه سرهنگی دارد.

وی خاطرنشان کرد، اما او تنها نظامی اسرائیلی نیست که به این اقدام دست می زند بلکه مقامات نظامی در ستاد ارتش و افسران جنگی و سایر نظامیان نیز مانند وی عمل می کنند.این افراد با لباس نظامی از قرارگاه نظامی خارج نمی شوند.

تحلیلگر صهیونیست گفت: آنها نمی خواهند زمانی که در کافی شاپ یا رستوران یا دیگر اماکن حضور دارند، به چشم سارق و دزد به آنها نگاه شود.

وی افزود: موشه یعلون وزیر جنگ این گزارش را دید و به شدت شوکه شد. این که فرمانده اولین قرارگاه آموزش و تمرین نظامیان اسرائیلی از حضور خود در امکان عمومی با لباس نظامی احساس شرم می کند برای یعلون باورکردنی نبود.

0% ...

آخرین اخبار

شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری با اهداف انتخاباتی + ویدئو


عراقچی: باید مراقب باشیم وحدت و انسجام ایجادشده در جنگ ۴۰ روزه ادامه پیدا کند


رژیم صهیونیستی بیمارستان شهدای الاقصی غزه را هدف قرار داد+ فیلم


افتتاح و بهره‌برداری همزمان از ۱۸ هزار و ۹۱۰ طرح در کشور


تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه


قالیباف: ثمره وحدت، شکست دشمن بود/ امنیت مبتنی بر دخالت قدرت‌های فرامنطقه‌ای، شکننده است


واکنش طالبان به تقویت مرز تاجیکستان؛ «افغانستان تهدید نیست»


سرپرست وزارت دفاع: ماموریت ما قدرت‌سازی برای ایران است