پوتین: داعش دشمن دیرینه روسیه است

پنج‌شنبه 9 مهر 1394
11:03
پوتین: داعش دشمن دیرینه روسیه است رییس جمهور روسیه گفت: گروهک تروریستی داعش از گذشته های دور با روسیه اعلام دشمنی کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "ولادمیر پوتین" در سخنانی چارچوب و معیارهای حمایت هوایی روسیه از تلاشهای ارتش سوریه در رویارویی با داعش را اعلام کرد.
پوتین چهارشنبه در نشست هیات دولت روسیه توضیح داد: تنها راه صحیح مبارزه با تروریسم جهانی اتخاذ اقدامات بازدارنده و مقابله با افراد مسلح و تروریست ها است. ما نباید منتظر بمانیم تا آنها وارد خانه هایمان بشوند.
وی خاطرنشان کرد: گروهک های تروریست جهانی در سوریه و کشورهای همسایه آن گسترش یافته اند. برای همگان روشن شده که در میان گروهک های تروریستی هزاران تن از شهروندان کشورهای اروپایی ، روسیه و کشورهای اتحاد جماهیر شوروی سابق حضور دارند.
وی ابراز داشت: انسان نیازی ندارد کارشناس مسائل امنیتی باشد تا بداند که تروریستها در صورت دستیابی به پیروزی در سوریه بطور حتم به کشورهایشان از جمله روسیه بازخواهند گشت.
پوتین یادآور شد: گروهک تروریستی داعش با اسلام هیچ ارتباطی ندارد و هم اکنون نیروی هوایی برخی از کشورها پایگاهها و مواضع داعش در سوریه را مورد حمله قرار می دهند.
 

0% ...

آخرین اخبار

تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است